Katy Perry și Orlando Bloom au renunțat la alcool. Cât timp și-au propus să reziste?

Katy Perry a dezvăluit, de curând, că a făcut un pact cu partenerul ei de viață, Orlando Bloom, să nu mai consume alcool. Cât timp și-au propus vedetele să reziste fără să bea băuturi alcoolice? 

image

Indiferent de cantitate, consumul de alcool reprezintă un pericol pentru sănătate. Alcoolul alterează percepțiile, emoțiile, mișcările, vederea și auzul persoanei, duce la scăderea sistemului imunitar și favorizează apariția kilogramelor în plus. Pe termen lung, consumul abuziv de alcool duce la instalarea anumitor boli, așa cum sunt cele cardiace, boli ale ficatului și depresie. 

Citește și: Îți urai nasul în copilărie? Dă vina pe alcoolul băut de mama ta! 

„Azi, am cinci săptămâni‟

Conștientă de efectele nocive ale consumului de alcool, artista Katy Perry (38 de ani) a făcut un pact cu soțul ei, actorul Orlando Bloom (46 de ani), să nu mai consume băuturi alcoolice pentru trei luni de zile. În timpul unui eveniment la Mister Paradise din New York, cântăreața a vorbit despre obiectivul său și a mărturisit că a rezistat cinci săptămâni fără să consume alcool:

„Azi, am cinci săptămâni. Am făcut un pact cu partenerul meu și vreau să renunț‟, a spus artista, pentru „People‟, în timp ce se prefăcea, în glumă, că începe să plângă. Când colegul ei, cântărețul Luke Bryan, jurat la emisiunea de talente American Idol, a întrebat-o dacă are de gând să renunțe curând, ea i-a răspuns ferm convinsă: „Nu, fato! Nu pot să cedez. Am făcut o promisiune. Trei luni!‟.  

Vezi și: Au filmat sub influența alcoolului - Margot Robbie, trei shoturi de tequila ca să scape de emoții 

Katy Perry și Orlando Bloom s-au logodit în februarie 2019, după trei ani de relație. Un an mai târziu de la logodnă, în august 2020, Katy Perry a adus-o pe lume pe Daisy Dove. De-a lungul timpului, cei doi au vorbit deschis atât despre relația lor. Katy Perry a spus că îl apreciază pe Orlando Bloom pentru că este preocupat de dezvoltarea sa spirituală, dar cea mai mare supărare a sa este că actorul are un obicei ce o scoate din minți - lasă ața dentară peste tot prin baie. Citește aici mai multe! 

Sursă foto: Shutterstock Recente

Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg
Amber Heard 0 jpg
David Beckham, Harper Beckham jpeg
Kim Kardashian jpeg
John Travolta foto  Shuttestock jpg
Beyonce, Jay Z, Tina Turner jpg
Nick Cannon foto  Instagram jpg
Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval ok jpg
SAGA x MAI jpg
Tina Turner foto  Instagram jpg
Britney Spears bea litri de cafea si energizante ca sa nu doarma noptile Sursa foto shutterstock 431461978 jpg
Click! Pentru Femei jpg
Victoria Beckham, Harper Beckham jpg
Taylor Swift jpg
Sanii mai mari nu aduc fericirea Sursa foto shutterstock 1073334950 jpg