Viața de lux pe care o are Michael Kors cu soțul lui

A creat unul dintre cele mai mari branduri din industria fashion, iar acum se bucură de roadele muncii sale – duce o viață de huzur cu partenerul său de viață!

image

Are 1.200 de magazine deschise în întreaga lume, iar numele Michael Kors este sinonim cu succesul încă de când s-a lansat în modă, în 1981. Pe plan personal, designerul se bucură de viață alături de soțul său, Lance LePere, din penthouse-ul pe care aceștia îl dețin în Greenwich Village și care conține o terasă supradimensionată și absolut privată, o sală de sport dotată cu cele mai noi aparate de fitness și numeroase piese de artă cu valoare atât financiară, cât și sentimentală.

Ceea ce este special la casa celor doi soți este „camera de oaspeți”, în care stau, de fapt, pisicile lor, Bunny și Viola. Kors vorbește despre pisicile lui Cornish Rex ca despre niște „doamne”, care se „întâmplă” să aibă propria lor încăpere. Întregul apartament de vis a apărut și în revista Architecture Digest, tocmai pentru că arată superb.

Totuși, ca orice cuplu de VIP-uri care se respectă, Michael și Lance adoră să evadeze din oraș din când în când. Unde ajung cei doi? În casa lor de pe plajă, în Long Island, care a fost realizată chiar de arhitectul care a gândit faimosul Studio 54, Scott Bromley.

„Noi suntem o contradicție ambulantă! Ne place să mâncăm caviar cu cartofi prăjiți… Ceea ce preferăm noi este confortabil, dar și luxos în același timp”, a declarat celebrul creator de modă în paginile revistei Vogue.

Datorită muncii sale, Michael Kors a reușit să vadă lumea întreagă și călătoriile au devenit atât o necesitate pentru el, cât și o mare plăcere. Astfel, designerul a reușit să bifeze colțuri de lume minunate cu ajutorul meseriei sale. De-a lungul timpului, și-a extins afacerile în Marea Britanie, Italia, Brazilia, Japonia, Franța și Emiratele Arabe Unite, ocazie cu care s-a bucurat de alte culturi, obiceiuri și locuri de excepție. „Suntem dependenți de călătorii. Zburăm oriunde atât timp cât locul respectiv combină frumos arhitectura și natura”, a dezvăluit acesta în ediția britanică a revistei Vogue.

image

Michael Kors l-a întâlnit pe actualul său soț când acesta s-a angajat ca intern în biroul designer-ului din Paris, în 1990. LePere, care este cu 12 ani mai târnăr decât creatorul de modă, își dorea să devină designer și, tocmai din acest motiv, că avea aceleași preocupări și pasiuni ca Michael, a reușit să se apropie destul de repede de acesta. După 21 de ani petrecuți împreună, cei doi bărbați s-au căsătorit în iunie 2011, la New York, și de-atunci sunt fericiți împreună și duc o viață lipsită de griji.

foto - ShutterstockRecente

George Clooney, Denzel Washington foto  Shutterstock jpg
Joe Jonas și Sophie Turner foto  Shutterstock jpg
David și Victoria Beckham jpeg
paste jpg
Mila Kunis, Ashton Kutcher foto  Shutterstock jpg
Forma buzelor arata cat esti de afectuos Sursa foto shutterstock 1894073158 jpg
Julia Haart Instagram jpg
horoscop, zodii, stres jpg
Beyonce sursa  Shutterstock jpg
Gordon Ramsay jpg
DISKOteka 5 jpeg
Revista Click! pentru femei Nr 19  15 28 septembrie 2023 jpeg
Demi Lovato jpg
Afis KHS 2023 jpg
Kourtney Kardashian însărcinată Instagram jpg
Piatra lunii in care te ai nascut iti spune care este cea mai mare calitate a ta Sursa foto shutterstock 349829447 jpg
Arnold Schwarzenegger jpg
Sylvester Stallone și fiicele lui sursa  Shutterstock jpg
Robbie Margot foto  Shutterstock jpg