Cu lenjeria intimă la vedere. Noua modă printre vedete!

Dacă, în anii ’80, se vedea pe sub haine câte o breteluță de sutien, acum întreaga lenjerie intimă e afișată în văzul lumii, iar vedetele adoră această modă îndrăzneață!

image

Mai țineți minte cum eraum toți șocați când o vedeam pe Madonna, în anii ’80, în ținute îndrăznețe, din dantelă albă, și cu breteaua de la sutineul negru pe-afară? Ei bine, s-a făcut un mare progres de-atunci în fashion! Nu numai că ne uităm siderați la tot sutienul purtat de celebrități ziua în amiaza mare, dar chiar și bikinii sunt expuși! De fapt, de multe ori doar aceștia sunt purtați, pentru că sutienul lipsește cu desăvârșire!...

Moda anului 2023 are de-a face cu lipsa completă a misterului! Nu dai nimic de bănuit, totul e la vedere. Știi perfect ce sutien poartă celebritatea din fața camerelor de filmat, dar și ce bikini a ales pentru apariția ei de senzație. Nimic nu e ascuns sub rochiile transparente care lasă totul la vedere.  

Hainele purtate de vedete, care etalează lenjeria intimă, pot fi transparente, din dantelă de sus până jos, sau cu anumite crăpături, „ferestre” în material, în zonele de mare interes. În zilele noastre, nimeni nu mai e pudic! La Hollywood, starurile se întrec în îndrăzneală vestimentară și acceptă încântate moda lenjeriei intime la vedere.

Ellie Bamber a lăsat la vedere niște bikini negri, ce puteau fi admirați prin rochia transparentă Saint Laurent, pe care a purtat-o la prezentarea de modă a renumitului brand de lux ce-și lansa colecția de toamnă 2023.

Alessandra Ambrosio  Instagram jpg

La petrecerea de Oscar organizată de revista Vanity Fair, topmodulul Alessandra Ambrosio (foto sus) s-a prezentat într-o rochie transparentă Dundas, prin care se vedeau bine-mersi bikinii argintii.

Nici Emma Corrin nu se teme să fie criticată pentru alegerile ei vestimentare îndrăznețe. Ea a urcat pe podiumul Miu Miu într-o pereche de boxeri bărbătești aurii, la care a asortat un pulover bej.

Și Ciara a optat pentru o rochie transparentă Dundas la petrecerea Vanity Fair care a avut loc după decernarea premiilor Oscar. Ținuta ei a lăsat la vedere o lenjerie intimă în nuanța rochiei, lucru care a fost rapid remarcat de toți cei prezenți la party.

Eva Herzigova, o veterană a podiumului de modă, se menție în lumina reflectoarelor adoptând noua modă. Ea s-a perindat prin fața oamenilor într-o ținută transparentă Saint Laurent, la care a purtat lenjerie intimă neagră, când a pășit pe covorul roșu de la Festivalul de Film de la Cannes.

Rihanna s-a asigurat că lenjeria ei intimă se vede pe sub ținuta Jean Paul Gaultie pe care a purtat-o la concertul iubitului său, A$AP Rocky, de la un eveniment Spotify.

Zici că Rita Ora (foto jos) era complet goală în ținuta ei cu pene negre, care permitea să se vadă bikinii negri, când a fost fotografiată prin Los Angeles, anul acesta.

Rita Ora  sursa   Instagram jpg

Piesa de rezistență a ținutei topmodelului Alessandra Ambrosio a fost chiar lenjeria ei intimă la lansarea noului Aston Martin DB12 de la Hotel du Cap-Eden-Roc.

Emily Ratajkowski a ales o rochie simplă Burberry, când a ieșit prin New York, dar s-a văzut totul prin ea!

Dua Lipa, Hailey Bieber, Sofia Richie Grainge, Irina Shayk, Kim Kardashian și Kylie Jenner sunt toate adeptele acestui nou trend, care face ravagii în showbiz-ul american. Ce zici, te-ar tenta și pe tine să porți lenjeria intimă complet la vedere?

foto - Instagram



Recente

Prajitura poloneza  Sursa foto shutterstock 1935242111 jpg
clickpentrufemei ro jpg
femeie în casă  foto   Shutterstock jpg
Deshidratare jpg
femeie ca o regină foto   Shutterstock jpg
mască de față  foto   Shutterstock jpg
Ginkgo biloba  Sursa foto shutterstock 1767278624 jpg
Fibrom uterin jpg
Mira jpg
Cozonac impletit  Sursa foto shutterstock 266611979 jpg
Minitarte aperitiv  Sursa foto shutterstock 43811440 jpg
Cum poți realiza bijuterii handmade unice jpg
Pulpa de miel in foitaj  Sursa foto shutterstock 1661084821 jpg
Insecte in baie  jpg
femeie care mănâncă salată  foto   Shutterstock jpg
Oua umplute  Sursa foto shutterstock 1936397476 jpg
pasca fara aluat reteta selgros jpg
Cozonac cu nuca si stafide  Sursa foto shutterstock 257974991 jpg
Cele mai bune cereale pentru micul dejun  Sursa foto shutterstock 429528310 jpg
Curatenie de Paste jpg