Viaţa în... roz!

1 48191 original jpg jpeg

Vrei să simţi în avanpremieră primele adieri ale primăverii? Descoperă secretele unui machiaj în tonuri suave de roz şi ţine cont de câteva trucuri care îţi asigură reuşita deplină.

Pleoape ca petalele de trandafir

Pentru un machiaj rezistent,înainte de culoare,dă un strat subţire de fond de ten. Aplică apoi pe toată pleoapa un fard roz deschis şi joacă-te cu umbre în nuanţe de roz închis (fucsia),pentru un plus de luminozitate şi de culoare.

Dă intensitate privirii cu ajutorul unui rimel într-o nuanţă puternică de negru. Pentru machiajul de seară,poţi contura ochii cu ajutorul unui creion negru.

Unghii în culori seducătoare

Nuanţele de roz închis se potrivesc perfect unghiilor scurte. În schimb,cele deschise,pastelate,sunt ideale pentru cele lungi.

Optează pentru lacurile de unghii lucioase,care sunt acum în tendinţe. Pentru unghiile de la picioare,poţi alege orice nuanţă de roz doreşti. Reţine însă că dacă vrei un aspect mai îndrăzneţ,poţi folosi o nuanţă puternică sau o culoare „cuminte”,dacă eşti o fire mai puţin extravertită.

Savoarea fructelor pe buzele tale

Pentru buze,foloseşte o nuanţă de roz cât mai naturală,în timp ce tenul are o culoare nude şi ochii sunt fardaţi puternic cu diferite tonuri de roz. Conturează-ţi mai întâi buzele cu un creion cu un ton mai închis decât rujul,apoi aplică rujul cu ajutorul unei pensule,pentru mai multă precizie.

Încheie cu un pic de gloss în centrul buzei inferioare. Dacă ai buzele subţiri sau asimetrice,fă-ţi conturul şi dă-te cu ruj,apoi strânge între buze un şerveţel de hârtie. Aplică la final un balsam de buze pentru a estompa conturul şi pentru a da un plus de volum.

Obraji în nuanţa zmeurii

Urmează conturul unui cerc pe pomeţi cu ajutorul unui fard de obraz roz-fucsia,prin mişcări uşoare de du-te-vino.

Vrei un plus de culoare? Introdu pensula de obraz în fardul iluminator şi aplică produsul pe obraz şi uşor spre tâmple. Nuanţa de sidef a iluminatorului va crea un efect de lifting.Recente

Printul Charles si Printesa Diana (sursa FOTO profimedia)
Jennifer Aniston sursa  Shutterstock jpg
Adam și Eva Foto  Shutterstock jpg
Ben Affleck jpeg
Khloe Kardashian foto  Instagram jpg
Vedere jpg
Priyanka Chopra jpg
Coperta CPF 7 png
Cum sa citesti liniile din palma pentru a afla cati copii vei avea Sursa foto shutterstock 114300868 jpg
Jake Harper jpeg
Katy Perry, Orlando Bloom jpg
femeie din viitor sursa  Shutterstock jpg
Chrsitina Aguilera foto  Instagram jpg
Daenerys Targaryen jpeg
Reese Witherspoon sursa  Shutterstock jpg
Viitorul inteligentei artificiale prin ochii lui Bill Gates Sursa foto Pixabay jpg
Gisele Bündchen sursa  Instagram jpg
Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg