Viaţa la Hollywood: ameninţările cu bombă sunt la ordinea zilei. În filme e visul american, în realitate, un coşmar

1 shutterstock 1327851134 jpg jpeg

Tot ceea ce vedem pe marile ecrane despre viaţa în ţinutul hollywoodian reprezintă o mică parte din ceea ce este cu adevărat. Priscila Martinez a locuit acolo şi a împărtăşit cum se vede totul de la Hollywood şi ce ar trebui să ştim.

Secrete şi surprize, de asta poţi avea parte dacă ai ocazia să calci pe pământ celebru. Cei mai mulţi visează să se plimbe pe Walk of Fame din Hollywood, California, sperând că vor fi „descoperiţi” şi îndreptaţi pe drumul scurt al succesului. În aproape toate filmele, oraşul este reprezentat ca un far al distracţiei şi un loc obligatoriu de vizitat. Scriitoarea Priscila Martinez a locuit opt ani acolo şi afirmă că multe filme care dezvăluie cum e viaţa la Hollywood sunt parţial greşite. Localnicii, de exemplu, ştiu că Hollywood-ul este în căutare de noi vedete. Este obişnuit să întâlneşti aspiranţi la rolurile principale din filme, tocmai mutaţi în oraş, alegând Hollywood-ul drept cartierul lor preferat. Localnicii cu vechime îşi dau ochii peste cap când aud partea cu zona preferată pentru a locui, pentru că ştiu că aceasta este principala greşeală pe care o fac debutanţii. Statistic, după un an sau doi, noii vecinii îşi schimbă domiciliul. De ce?

Este oraşul-fantomă al celebrităţilor

După câte se arată în filme, te aştepţi ca locurile acelea să fie aglomerate cu vedete. Acest lucru este departe de adevăr. În afară de (puţinele momente) festivităţile de la Teatrul Chinezesc sau de Oscar, care, desigur, se întâmplă doar o dată pe an, la Teatrul Dolby, este greu să întâlneşti staturi pe stradă. Deşi cuvântul Hollywood este sinonim cu divertismentul, nu înseamnă că vedetele circulă pe Hollywood Boulevard de dimineaţa până seara. În schimb, bulevardul este plin de turişti, dornici să ceară autografe.

Nu sunt locuri de parcare

Traficul în zonă este defectuos, dar mai rău stau lucrurile când vine vorba despre parcare. Deşi există o mulţime de spaţii de parcare, majoritatea au semne înşelătoare. Dacă vezi un semn mare care spune „5 $ parcare”, pot fi, într-adevăr, 5 dolari ... dar doar pentru 15 minute! Detaliile sunt menţionate cu litere mici, ca să întâmpini dificultăţi în a le citi. Astfel, ajungi să plăteşti şi 30 de dolari pentru câte ore de parcare.

Walk of Fame este mai spectaculoasă noaptea

Localnicii, în general, stau departe de Walk of Fame, dar dacă îşi doresc să viziteze acea zonă, aleg să meargă noaptea, când mulţimea se disipează. Ziua aduce artiştii de stradă şi o mulţime de turişti.

Să iei masa în oraş? Mai bine mergi în altă parte

Los Angeles are o cultură culinară înfloritoare. De la standuri delicioase de taco, la restaurante premiate, oraşul este plin de opţiuni de luat masa. Din păcate, Hollywood-ul nu găzduieşte multe dintre aceste opţiuni. De ce? Pentru că proprietarii de restaurante ştiu că deservesc unui număr mare de turişti. Turiştii nu se mai întorc, aşa că nu există un stimulent real care să îi facă pe patroni să menţină afacerile, localurile deschise.

Cele mai multe atracţii sunt capcane turistice

De cum ieşi în faţa uşii, eşti bombardat cu broşuri despre noile „atracţii” - de la muzee de ceară, până la expoziţii ciudate. Din păcate, majoritatea obiectivelor sunt capcane turistice şi muzee false. Ele percep o taxă de intrare mare şi nu oferă prea multe din punct de vedere educaţional sau al divertismentului.

Au loc o mulţime de infracţiuni

Sub mantia sa strălucitoare, Hollywoodul este plin de mizerie. „Când am locuit şi am lucrat la Hollywood, am primit un număr şocant de e-mailuri de la proprietar, care îmi spunea să nu părăsesc clădirea, deoarece exista un <<shooter>> (n.r. trăgător cu armă de foc) activ în zonă sau o ameninţare cu bomba. (Nu glumă!) Credeţi sau nu, aceste tipuri de avertismente au devenit un eveniment familiar. Adesea, întârziam la programări, deoarece străzile erau blocate de baricadele poliţiei‟, spune Martinez. Potrivit Areavibes.com, rata generală a criminalităţii la Hollywood este cu 99% mai mare decât media naţională. Statisticile sunt uimitoare: dacă sunteţi la Hollywood, aveţi o şansă de 1 din 19 de a deveni victima oricărei infracţiuni.

@shutterstockRecente

vedete jpg
elvis 0 profimedia 0308411997 jpg
robin williams shutterstock 87978553 jpg
Greta Thunberg shutterstock 1346536709 jpg
par lung   barbat   shutterstock 759071578 jpg
ochi shutterstock 2176700177 jpg
Imagine featured clickpentrufemei JPG
kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg