Victor Slav: „La „Bravo, ai stil!“ am înţeles de ce bărbaţii sunt de pe Marte şi femeile de pe Venus“

9 dnp 5339 jpg jpeg

O spune unul dintre cei mai râvniţi burlaci din showbiz, care a intrat recent în echipa show-ului de modă de la Kanal D.

Admiratoarele emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities“ au fost plăcut surprinse să-l revadă pe Victor Slav în platou, în timpul absenţei prezentatoarei Ilinca Vandici, dar şi ulterior revenirii acesteia, când i s-a atribuit un rol special, cu steluţe bonus pentru concurente. Am profitat de revenirea lui şi i-am cerut câteva detalii de culise, dar şi din viaţa personală, într-o perioadă socială plină de griuri, în care avem nevoie şi de un pic de… praf de stele.

Cum rezistă un bărbat ca tine între atâtea femei şi atâtea haine?

Îmi place rolul meu, acela de a fi ochiul avizat al oamenilor de acasă, cei care ne privesc. Sunt şi ochiul avizat al bărbaţilor care privesc şi admiră concurentele de la „Bravo, ai stil!“, dar şi al omului de televiziune, al omului care a fost manechin şi a defilat pe cele mai „înalte podiumuri“. Sunt atent la postură, la modul cum defilează concurentele şi la momentele pe care acestea le pregătesc. E un proiect de televiziune inspiraţional, în care mă bucur enorm că sunt implicat.

Te-a surprins oferta de-a prelua ştafeta de la Ilinca Vandici sau, dacă tot erai de-al casei, a fost o alegere firească?

Nu aş spune că m-a surprins, probabil că a contat faptul că ştiam formatul, am mai fost prezent în două sezoane, dar nu ca prezentator. Mi-a fost mult mai uşor să preiau rolul, pentru că ştiam culisele acestui show, ce presupune „Bravo, ai stil!“. Este adevărat că „sunt de-al casei“ şi poate a venit firesc prezenţa mea în locul Ilincăi, pentru câteva ediţii. Timpul a fost foarte scurt, m-am adaptat destul de repede, mai ales că se filmează în regim de live, chiar dacă este o emisiune înregistrată.

Câte ore filmaţi pentru o ediţie?

Fiind o filmare în regim de live, pentru o ediţie înregistrăm cât văd şi telespectatorii, poate cu o marjă de jumătate de oră în plus. Pentru gale, care sunt mai lungi, fiind multe momente artistice, înregistrăm mai mult.

Ţi-era dor de TV?

Da, mi-a fost dor. Am deja mai bine de un an de când nu am mai apărut în postura de prezentator TV.

Ai prins şi tu câteva idei de stilism de la juraţi?

Am prins şi în fiecare ediţie învăţ lucruri noi. Şi când eram parte a „Brigăzii Sexy‟, alături de Alex Velea şi Bogdan Vlădau, am învăţat foarte multe lucruri în materie de stil de la juraţi.

Pe tine cine te îmbracă pentru emisiune?

Am un parteneriat cu „La Tessitura‟, sunt prietenii mei, dar îmi fac şi eu singur ţinutele. Mă implic activ în modul în care apar pe micul ecran. Nu este foarte uşor, pentru că sunt multe emisiuni şi fiecare presupune o altă ţinută. Combin ce am în garderobă cu produsele celor cu care colaborez.

Din garderoba proprie, care e cel mai valoros/scump obiect vestimentar?

În principiu, pun accent pe încălţăminte, achiziţia acesteia este cea mai costisitoare „investiţie“, dacă pot spune aşa. Dacă ne referim la haine, nu ţin cont dacă un produs este ieftin sau scump, important este cum le simt şi cum le port. Am două ceasuri care nu sunt ieftine, dar nu le port în mod normal.

Sunt şi momente în care te distrezi la „Bravo, ai stil“. Cum priveşti discuţiile nu tocmai amicale dintre concurente?

Eu consider că majoritatea momentelor sunt de entertainment (divertisment), chiar dacă mai sunt şi situaţii tensionate între concurente, discuţii aprinse; e cumva firesc, pentru că acolo se desfăşoară situaţii reale, se expun emoţii reale. Îmi propun să fiu liant între concurente şi să mai temperez discuţiile aprinse care se mai ivesc. Ca bărbat, înţeleg mai greu motivul discordiei, dar înţeleg că se acumulează tensiuni, oboseală. La „Bravo, ai stil!“ am înţeles de ce bărbaţii sunt de pe Marte şi femeile de pe Venus. (zâmbeşte).

Cum e să filmezi alături de fosta ta parteneră, Anda Adam?

Nu ştiu de ce mă întreabă toată lumea acest lucru. Mie mi se pare ceva firesc, suntem doi oameni care au încheiat o relaţie acum nouă ani şi nu este nimic neobişnuit nici din punctul meu de vedere, nici din punctul ei de vedere. A fost o despărţire amicală şi fiecare are viaţa lui.

Fiica ta ştie că prezinţi „Bravo, ai stil“? (având în vedere că difuzarea e târzie)

Da, ştie, nu vede emisiunea decât foarte rar. Ei îi place să mă vadă la televizor, dar încă preferă desenele animate. (zâmbeşte)

Cum e Sofia la cinci ani? E o domnişorică răsfăţată şi cochetă sau e şi un pic vitează, băieţoasă?

Este o combinaţie. Are momente în care este domnişorică şi nu vrea să se îmbrace cu anumite lucruri, dar sunt şi momente când nu o interesează ce poartă şi mergem în parc, unde se joacă precum un băieţel. Se văd accentele de domnişoară ce vor pune stăpânire pe ea spre adolescenţă.

Citeşte continuarea interviului în exclusivitate în ediţia cu nr. 23 a revistei „Click! pentru femei‟.Recente

ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg
Hobby jpg
Charlize Theron jpg
Brendan Fraser jpg
Gwyneth Paltrow sursa  Shutterstock jpg
Christina Aguilera și tatăl ei sursa  Shutterstock, Twitter jpg
Ce bijuterii ti se potrivesc in functie de semnul zodiacal Sursa foto shutterstock 1633092592 jpg
Kate Hudson1 sursa  Instagram jpg
Christie Brinkley 1 jpg
Hailey Bieber sursa  Instagram jpg
shutterstock 1277056432 jpg