Victoria Beckham a debutat la Londra după 10 ani de când a lansat marca VB la New York

1 83303 original jpg jpeg

Victoria Beckham a debutat duminică, la Londra, în cadrul Săptămânii Modei din capitala britanică, după zece ani de  când a lansat marca VB la New York. Fosta cântăreaţă, membră a grupului Spice Girls, deţine deja 400 de magazine în peste 50 de ţări şi compania ei are birouri la New York şi Londra.

„Mulţi au văzut-o ca pe încă o celebritate ce vrea să obţină succes în modă fără a avea o pregătire în domeniu”, a declarat pentru AFP Andrew Groves, profesor de design vestimentar la Universitatea Westminster. „Prin multă muncă şi ambiţie, a dovedit criticilor că se înşeală”.

Şi stilul ei a evoluat, de la clasic chic la croieli îndrăzneţe, creaţii în culori tari. „Este o călătorie incredibilă, chiar şi atunci când lucrurile pot fi provocatoare. A trebuit să învăţ incredibil de repede”, a declarat ea recent pentru The Daily Telegraph.

Victoria Beckham susţine că succesul vine din etica muncii şi susţinerea familiei - fostul fotbalist David Beckham şi cei patru copii ai lor. Compania ei, Victoria Beckham Limited (VBL), a primit, în 2017, o investiţie de 30 de milioane de lire sterline a grupului privat NEO Investment Partners. Acesta a evaluat brandul la 100 de milioane de lire sterline.

VBL va căuta să scadă pierderile care, în 2016, au fost de 8,5 milioane de lire sterline, aproape dublu faţă de anul anterior. Beckham, în vârstă de 44 de ani, colaborează cu firme ca Reebok, Target şi Estee Lauder.



Recente

Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin  jpg
OCC Elixirul Dragostei UNITER jpg
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (1) jpeg
eclipsa  foto   Shutterstock jpg