Cele mai scumpe inele ale Victoriei Beckham. Valorează o avere!

În cei 23 de ani de căsnicie cu David, Victoria Beckham a primit numeroase inele, unul mai prețios ca altul. Fostul fotbalist nu a fost deloc zgârcit la capitolul cadouri, iar Victoria se poate mândri cu o colecție impresionantă de bijuterii. 

image

La un an după ce s-au cunoscut, în 1999, David a cerut-o în căsătorie pe Victoria, oferindu-i un inel cu diamant, în valoare de 90 de mii de dolari, o sumă deloc modestă. Această bijuterie prețioasă nu a fost singura pe care fosta membră a formației Spice Girls urma să o primească. Astăzi, ea ar putea obține o avere de milioane de lire sterline de pe urma inelelor sale de safir, rubin, aur și diamante. 

Colecția de 15 inele care valorează milioane 

În ultimii 23 de ani, Victoria a adunat în colecția sa de bijuterii aproximativ 15 inele, informează „Mirror‟. De-a lungul anilor, vedeta a fost fotografiată de paparazzi purtând inele impresionante - de la o bijuterie care valorează 1,2 milioane de lire sterline, până la un inel de culoarea roz-șampanie, în valoare de 1 milion de lire sterline. În 2010, ea a purtat pe deget un inel cu diamant de 17 carate, în valoare de aproximativ 2 milioane de lire sterline. De asemenea, un alt inel impresionant cu piatră, de la „Jacob & co‟, i-a scos lui Beckham din buzunar 10.000 de lire sterline.

image

Totodată, Victoria a fost fotografiată purtând inclusiv obiecte prețiose cu diamant alb, diamant roz, smarald, rubin, safir, aur, safir și bijuterii de platină. 

image

Victoria și David Beckham au sărbătorit recent, la începutul lunii aprilie, nunta fiului lor, Brooklyn Beckham, cu fiica unui miliardar, Nicola Peltz. La fel ca tatăl său, Brooklyn nu s-a lăsat mai prejos când a cerut-o pe Nicola în căsătorie. El i-a oferit viitoarei sale soții un inel cu diamant, care valorează aproximativ 200.000 de dolari (157.000 de lire sterline). 

Sursă foto: Pinterest



Recente

festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg