Victoria Beckham refuză să-și lase fiica să iasă din casă machiată. „Este obsedată‟

Poate că Victoria Beckham este un etalon de frumusețe și stil pentru multe femei, însă vedeta nu este de acord ca fiica ei să părăsească locuința familiei machiată. Victoria a declarat că Harper are voie să stea machiată doar în casă. 

image

Alături de David, Victoria Beckham are patru copii - trei băieți, Brooklyn Beckham (24 de ani), Romeo James Beckham (20 de ani), Cruz Beckham (18 ani) și o fată, pe Harper Beckham (11 ani). Și, deși putem crede că este permisivă cu singura ei fiică, ei bine, creatoarea de modă nu o lasă pe aceasta să iasă din casă machiată, deși a declarat că „se descurcă bine‟ la acest capitol. 

Citește și: David Beckham, aventură extraconjugală în urmă cu 11 ani? O femeie pretinde că este „mama” adevărată a lui Harper 

Fosta componentă a formației Spice Girls a povestit că, la vârsta de doar 11 ani, fiica ei deja a devenit o expertă în aplicarea machiajului. „Este capabilă să machieze și să facă un contur complet. Se pricepe să facă un machiaj natural‟, a povestit Victoria, potrivit „Mirror‟. „Este obsedată‟, a continuat vedeta, care a punctat că nu este de acord ca, momentan, Harper să iasă pe stradă machiată, deși urmăritorii de pe TikTok au văzut-o cum arată cu machiaj pe față. 

Mai mult decât atât, Victoria Beckham a dezvăluit că îi place să o ia pe micuța Harper în călătoriile sale de afaceri și o implică în activitatea companiei sale, Victoria Beckham Beauty. 

Vezi și: Victoria Beckham își surprinde prietenii cu dieta ei: „N-am văzut-o vreodată să mănânce ceva”

Victoria Beckham: „Dacă m-ai vedea fără sprâncene, ai fi îngrozită‟

În același interviu, Victoria Beckham a făcut și o dezvăluire neașteptată! Ea a povestit că soțul ei, David, nu a văzut-o niciodată fără machiaj pe sprâncene. Victoria a mărturisit că primul lucru pe care îl face când se trezește dimineața este să își machieze sprâncenele. De altfel, Victoria a spus că fanii săi „ar fi îngroziți‟ dacă i-ar vedea sprâncenele naturale:

„David nu m-a văzut niciodată fără sprâncenele mele. Primul lucru pe care îl fac dimineața este să îmi pun sprâncene. Sunt foarte conștientă că smulgerea excesivă îți schimbă fizionomia. Dacă m-ai vedea fără sprâncene, ai fi îngrozită‟, a povestit Victoria pentru „Times‟. 

 Sursă foto: Pinterest / Sursă video: TikTok-@victoriabeckhamRecente

WhatsApp Image 2023 06 02 at 00 58 51 jpeg
Bebe Rexha se lupta cu kilogramele in plus Sursa foto shutterstock 2271496475 jpg
Afis LineUp FULL  cu Parteneri  16p9 1920x1080px NVS  Digital RE 8iun png
Arnold Schwarzenegger foto  Shutterstock jpg
Kate Middleton foto  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
Eva Mendes foto  Shutterstock jpg
actriță pe covorul roșu sursa  Shutterstock jpg
Frica de zbor jpg
angelina Jolie foto  Shutterstock jpg
Vedete care sufera de tulburare bipolara Sursa foto shutterstock 1604341012 jpg
Arnold Schwarzenegger jpg
Copii jpg
3 lucruri pentru care oamenii te judeca atunci cand te vad prima data Sursa foto shutterstock 660620350 jpg
Zodiacul pasarilor Sursa foto shutterstock 2170596575 jpg
Apa oxigenata in ureche jpg
Kim Kardashian, Kanye West sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles, Camilla Parker jpeg
Avion jpg
Lisa Bonet, Jason Momoa jpg