Victoria Beckham refuză să-și lase fiica să iasă din casă machiată. „Este obsedată‟

Poate că Victoria Beckham este un etalon de frumusețe și stil pentru multe femei, însă vedeta nu este de acord ca fiica ei să părăsească locuința familiei machiată. Victoria a declarat că Harper are voie să stea machiată doar în casă. 

image

Alături de David, Victoria Beckham are patru copii - trei băieți, Brooklyn Beckham (24 de ani), Romeo James Beckham (20 de ani), Cruz Beckham (18 ani) și o fată, pe Harper Beckham (11 ani). Și, deși putem crede că este permisivă cu singura ei fiică, ei bine, creatoarea de modă nu o lasă pe aceasta să iasă din casă machiată, deși a declarat că „se descurcă bine‟ la acest capitol. 

Citește și: David Beckham, aventură extraconjugală în urmă cu 11 ani? O femeie pretinde că este „mama” adevărată a lui Harper 

Fosta componentă a formației Spice Girls a povestit că, la vârsta de doar 11 ani, fiica ei deja a devenit o expertă în aplicarea machiajului. „Este capabilă să machieze și să facă un contur complet. Se pricepe să facă un machiaj natural‟, a povestit Victoria, potrivit „Mirror‟. „Este obsedată‟, a continuat vedeta, care a punctat că nu este de acord ca, momentan, Harper să iasă pe stradă machiată, deși urmăritorii de pe TikTok au văzut-o cum arată cu machiaj pe față. 

Mai mult decât atât, Victoria Beckham a dezvăluit că îi place să o ia pe micuța Harper în călătoriile sale de afaceri și o implică în activitatea companiei sale, Victoria Beckham Beauty. 

Vezi și: Victoria Beckham își surprinde prietenii cu dieta ei: „N-am văzut-o vreodată să mănânce ceva”

Victoria Beckham: „Dacă m-ai vedea fără sprâncene, ai fi îngrozită‟

În același interviu, Victoria Beckham a făcut și o dezvăluire neașteptată! Ea a povestit că soțul ei, David, nu a văzut-o niciodată fără machiaj pe sprâncene. Victoria a mărturisit că primul lucru pe care îl face când se trezește dimineața este să își machieze sprâncenele. De altfel, Victoria a spus că fanii săi „ar fi îngroziți‟ dacă i-ar vedea sprâncenele naturale:

„David nu m-a văzut niciodată fără sprâncenele mele. Primul lucru pe care îl fac dimineața este să îmi pun sprâncene. Sunt foarte conștientă că smulgerea excesivă îți schimbă fizionomia. Dacă m-ai vedea fără sprâncene, ai fi îngrozită‟, a povestit Victoria pentru „Times‟. 

 Sursă foto: Pinterest / Sursă video: TikTok-@victoriabeckham



Recente

Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg