Nicola Peltz îl împarte pe Brooklyn Beckham cu Selena Gomez? „O iubesc atât de mult‟

Nicola Peltz, soția lui Brooklyn Beckham, a dat de înțeles că în relația cu soțul ei s-ar afla o a treia persoană, și anume - artista Selena Gomez. „O iubesc atât de mult. Ea este, cu adevărat, unul dintre cei mai minunați oameni pe care i-am întâlnit vreodată‟, a declarat nora Victoriei Beckham despre Selena. 

image

Brooklyn Beckham și Nicola Peltz, fiica miliadarului Nelson Peltz și a fostului model Claudia Heffner și-au oficializat relația în anul 2022, printr-o ceremonie fastuoasă, unde au participat mai multe nume cunoscute la nivel internațional, precum: Serena Williams, Eva Longoria, Gigi Hadid și mulți alții.

Aproape la un an distanță de la eveniment, presa internațională scrie că în relația lui Brooklyn cu Nicola s-ar afla o a treia persoană, și anume cântăreața Selena Gomez. 

Citește și: Victoria Beckham și-a făcut nora să plângă la propria nuntă. Cu ce a supărat-o? 

Nicola Peltz, despre Selena Gomez: „Inima ei este de aur‟ 

De curând, Nicola Peltz, în vârstă de 27 de ani, a vorbit într-un interviu pentru „Cosmopolitan‟, despre relația de prietenie pe care o are cu Selena Gomez. „O întâlnisem odată în treacăt, în urmă cu câțiva ani, apoi am mers cu toții la un eveniment în septembrie, la Gala Academiei. Ne-am simțit bine și apoi am devenit super, super apropiate. Simt că este sora mea de suflet. O iubesc atât de mult. Ea este cu adevărat unul dintre cei mai minunați oameni pe care i-am întâlnit vreodată în toată viața mea. Cea mai bună persoană pe care am cunoscut-o vreodată. Cu adevărat, inima ei este de aur. Simt că o cunosc de veci‟, au fost cuvintele de laudă ale soției lui Brooklyn la adresa Selenei.

Citește și: Cel mai mare regret al Selenei Gomez. „Mi-a fost foarte rușine”

Mai mult decât atât, Nicola a ținut să precizeze că Selena se înțelege la fel de bine și cu soțul ei. Potrivit „Daily Mail‟, ea a declarat: „O, Doamne! Noi spunem că suntem ca un „triplu‟. Suntem toți trei cei mai buni prieteni‟. Anterior, Selena Gomez a glumit pe tema relației pe care o are cu Nicola și cu Brooklyn, postând pe Instagram o fotografie cu ei, alături de hashtag-ul „#throuple‟ (#triplu). 

Sursă foto: Shutterstock, Instagram -@selenagomezRecente

Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg
Hobby jpg