Nicola Peltz îl împarte pe Brooklyn Beckham cu Selena Gomez? „O iubesc atât de mult‟

Nicola Peltz, soția lui Brooklyn Beckham, a dat de înțeles că în relația cu soțul ei s-ar afla o a treia persoană, și anume - artista Selena Gomez. „O iubesc atât de mult. Ea este, cu adevărat, unul dintre cei mai minunați oameni pe care i-am întâlnit vreodată‟, a declarat nora Victoriei Beckham despre Selena. 

image

Brooklyn Beckham și Nicola Peltz, fiica miliadarului Nelson Peltz și a fostului model Claudia Heffner și-au oficializat relația în anul 2022, printr-o ceremonie fastuoasă, unde au participat mai multe nume cunoscute la nivel internațional, precum: Serena Williams, Eva Longoria, Gigi Hadid și mulți alții.

Aproape la un an distanță de la eveniment, presa internațională scrie că în relația lui Brooklyn cu Nicola s-ar afla o a treia persoană, și anume cântăreața Selena Gomez. 

Citește și: Victoria Beckham și-a făcut nora să plângă la propria nuntă. Cu ce a supărat-o? 

Nicola Peltz, despre Selena Gomez: „Inima ei este de aur‟ 

De curând, Nicola Peltz, în vârstă de 27 de ani, a vorbit într-un interviu pentru „Cosmopolitan‟, despre relația de prietenie pe care o are cu Selena Gomez. „O întâlnisem odată în treacăt, în urmă cu câțiva ani, apoi am mers cu toții la un eveniment în septembrie, la Gala Academiei. Ne-am simțit bine și apoi am devenit super, super apropiate. Simt că este sora mea de suflet. O iubesc atât de mult. Ea este cu adevărat unul dintre cei mai minunați oameni pe care i-am întâlnit vreodată în toată viața mea. Cea mai bună persoană pe care am cunoscut-o vreodată. Cu adevărat, inima ei este de aur. Simt că o cunosc de veci‟, au fost cuvintele de laudă ale soției lui Brooklyn la adresa Selenei.

Citește și: Cel mai mare regret al Selenei Gomez. „Mi-a fost foarte rușine”

Mai mult decât atât, Nicola a ținut să precizeze că Selena se înțelege la fel de bine și cu soțul ei. Potrivit „Daily Mail‟, ea a declarat: „O, Doamne! Noi spunem că suntem ca un „triplu‟. Suntem toți trei cei mai buni prieteni‟. Anterior, Selena Gomez a glumit pe tema relației pe care o are cu Nicola și cu Brooklyn, postând pe Instagram o fotografie cu ei, alături de hashtag-ul „#throuple‟ (#triplu). 

Sursă foto: Shutterstock, Instagram -@selenagomez



Recente

insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg