VIDEO Cele mai frumoase inele de logodnă ale starurilor. Inelul Angelinei Jolie întruchipa stilul ei sofisticat

9 shutterstock 180321413 jpg jpeg

Inelele de logodnă uimitoare ale celebrităţilor dovedesc că un diamant este un dar unic. Cuplurile de celebrităţi sunt admirate şi urmărite atent în toate apariţiile lor pe covorul roşu, iar detaliile care ţin de logodnă şi nuntă sunt cele mai vânate. Prin urmare, cei cu dare de mână aleg cele mai scumpe şi opulente inele de logodnă pentru a ieşi în evidenţă.

Inelele de logodnă n-au fost întotdeauna legate de diamante. Mireselor romane li se oferea un inel de aur pentru a-l purta în public şi un inel simplu, de fier, pentru a-l purta acasă. În anii 1700, inelele simple erau populare în Europa, în timp ce în Anglia, bărbaţii evitau inelele şi dădeau degetare logodnicelor.  În 1947, De Beers a lansat faimosul slogan, „Un diamant este pentru totdeauna”. Restul este istorie. De-a lungul vremii, lumea a fost surprinsă de diamantul de 33 de carate primit de Elizabeth Taylor din partea lui Richard Burton, deşi a fost doar un cadou, dar şi de  inele de logodnă precum cel al lui Blake Lively, realizat din aur roz şi diamant roz sau al Angelinei Jolie, gândit chiar de Brad Pitt pentru a-i suprinde stilul ei original.

Angelina Jolie

Cu toate că lui Brad Pitt i-a luat destul de mult până s-o ceară în căsătorie, aşteptarea a meritat. În anul 2012, când perechea s-a logodit, Brad i-a furat inima Angelinei cu un inel de logodnă incredibil în valoare de aproximativ 250.000 de dolari la acea vreme. Inelul este o creaţie unică. A fost gândit chiar de Brad Pitt şi confecţionat de celebrul bijutier Robert Procop, care a dezvăluit că Brad avea o idee foarte clară în minte. El a vrut să se asigure că stilul inelului se potriveşte cu personalitatea Angelinei şi îi întruchipa stilul sofisticat. Bijutierul Procop a spus într-un interviu acordat revistei „People”: „Diamantele laterale sunt tăiate special pentru a-i înconjura degetul. Fiecare diamant este de cea mai înaltă calitate.”

Jessica Biel

Inelul de logodnă primit de Jessica Biel din partea lui Justin Timberlake are un diamant uşor rotunjit, tăiat în formă de pătrat, înconjurat de două rânduri de pietre mici. Detaliile notabile includ părţile laterale în stil frânghie şi utilizarea platinei înnegrite, care dă inelului un efect vintage, unic. Cuplul s-a logodit în anul 2011 şi s-a căsătorit în octombrie 2012.

Citeşte şi: Povestea neştiută a inelului de logodnă primit de Kate de la Prinţul William

Blake Lively

Nunta lui Blake Lively cu Ryan Reynolds în anul 2012 a fost o surpriză pentru toată lumea, dar inelul ei de logodnă nu a şocat pe nimeni. Inelul lui Lively, conceput de celebrul bijutier Lorraine Schwartz, are o piatră centrală mare, tăiată în formă ovală. Cu un diamant oval, de un roz deschis, montat în aur roz, acest inel este pur şi simplu uimitor.

Beyoncé

Celebra artistă s-a logodit cu Jay-Z în anul 2007 şi a uimit lumea cu un inel cu diamante de 18 carate, fără cusur. Inelul a fost proiectat de Lorraine Schwartz şi evaluat la peste 5 milioane de dolari. Beyoncé l-a purtat până când s-a căsătorit în 2008.

Citeşte şi: Cum s-au schimbat cererile în căsătorie de-a lungul timpului? În Grecia Antică, bărbaţii le ofereau mere aleselor

Katy Perry

De Ziua Îndrăgostiţilor, în anul 2019, Orlando Bloom i-a adresat marea întrebare lui Katy Perry cu un inel unic în formă de floare. Erau alături de familie, prieteni şi înconjuraţi de baloane în formă de inimă. N-a trecut foarte mult până când cântăreaţa a împărtăşit vestea despre naşterea fiicei lor, Daisy Dove Bloom. Nunta, programată în Japonia în luna martie 2020, a fost amânată, deocamdată.

FOTO: SHutterstock, Instagram/captură foto YouTube



Recente

Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg