VIDEO Celebrităţi în situaţii jenante. Vezi ce le-a salvat!

Oricine poate avea parte de momente incomode în public. Vedetele au găsit cele mai elegante metode se a ieşi din astfel de situaţii. Admirăm capacitatea lor de a rămâne cu zâmbetul pe buze chiar și în contexte stânjenitoare.

image

Te înroşeşti şi încrunţi când te confrunți cu un moment jenant? Imaginează-ţi că vedetele de la Hollywood sunt mult mai expuse şi reuşesc să iasă din situaţiile stânjenitoare cu grație și umor, oferind un exemplu pentru oricine are parte de ceva asemănător. Îţi arătăm câteva din experiențele lor reale, dezvăluind tacticile cu care au gestionat cu finețe momentele incomode!

Salma Hayek, gata să rupă rochie lui Fran Drescher

În timpul unui eveniment, mănușa Salmei Hayek a fost prinsă accidental de rochia neagră a lui Fran Drescher, conform Bright Side. Dar nu vă faceți griji, un asistent a rezolvat rapid problema. Cea mai bună parte a fost că ambele actrițe au transformat-o într-o glumă, arătându-și simțul umorului și făcând pe toată lumea să zâmbească.

Dakota Johnson a dezvăluit prea multe în timpul unui interviu

Artista a optat pentru o rochie scurtă pentru apariția ei în emisiunea TV „The Late Late Show with James Corden‟, după cum aminteşte Bright Side. În timpul emisiei, s-a văzut nevoită să se acopere cu mâinile pentru a se simți mai în largul ei. În ciuda situației neașteptate, s-a descurcat cu grație și și-a continuat interviul ca o profesionistă.

Jennifer Lawrence şi-a obişnuit colegii cu împiedicările ei

Actriţa se împiedică şi cade adesea. I s-a întâmplat să cadă pe scări până şi când a trebuit să-şi ridice premiul Oscarul în faţa unei mari audienţe. Când a fost întrebată de un jurnalist despre acea cădere, a spus: „Ce vrei să spui! Ce s-a întâmplat? Uită-te la rochia mea! Am încercat să urc scările în rochia asta. Asta s-a întâmplat. Cred că tocmai am călcat pe ea și alunecau şi scările‟.

Vezi şi: Gestul penibil pe care l-a făcut Kate Hudson la o întâlnire amoroasă. Şi nici nu i-a fost ruşine

Într-un interviu televizat la „The Tonight Show Wednesday‟, amintit de People, a decis să vorbească despre cele mai jenante momente ale ei: „Am două povești cu adevărat umilitoare. Prima are loc la premiera filmului «Silver Linings Playbook» (n. r. „Scenariu pentru happy-end‟ din anul 2012). Eram într-un colț, beam șampanie, când o femeie mai în vârstă s-a apropiat de mine și a început să vorbească. A fost foarte drăguţă, m-a complimentat şi am crezut că este Elizabeth Taylor, care era moartă în acel moment. Nu știam asta și, în timp ce vorbea, i-am spus: «Doamne, eşti Elizabeth Taylor!». Celălalt moment cel mai jenant a fost într-un restaurant din Paris. L-am văzut pe Francis Ford Coppola, care chiar era Francis Ford Coppola, şi mi-am spus că trebuie să-i vorbesc, altfel voi regreta pentru tot restul vieții. Este cu un grup uriaș de oameni și, în timp ce m-am apropiat, mi-am dat seama că sunt desculță, dar mi-am spus că poate nu va observa. I-am spus că sunt o mare fană, dar, când m-am întors, rochia mi-a desfăcut. Şi eu care credeam că va fi o problemă că sunt desculţă!‟.

Te-ar mai putea interesa: Ups! Am făcut-o lată!

Revenind la obiceiul ei de a se împiedica, Liam Hemsworth, care i-a fost partener în pelicula „Hunger Games: Mockingjay, Part 2‟, a comentat că acele căderi ale ei sunt frecvente: „E groaznică la mers... Sunt în mod constant surprins de cât de mult cade fără intenţie.Este o fată neîndemânatică‟.

Tot umorul a salvat-o şi pe Adele

Apreciata cântăreaţă britanică Adele a glumit despre problemele de sunet pe care le-a avut în timpul premiilor Grammy 2016. „M-am trezit în dimineața următoare cu mesaje de la lumea din Anglia. În unul scria: «Încă te iubim, nu-ți face griji!» ‟, şi-a amintit artista într-un interviu cu Ellen DeGeneres.

FOTO: Shutterstock



Recente

Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  Instagram jpg
Khloe Kardashian a slabit jpg
musafiri  jpg