Loreen, moment jenant la Eurovision: „Nu știu dacă sunt pregătită să vorbesc despre asta‟

Pe scena de la Eurovision, câștigătoarea marelui trofeu, Loreen, a avut parte de o întâmplare neașteptată. Ce i s-a întâmplat suedezei? A povestit chiar ea într-un interviu!

image

Cu piesa „Tattoo‟, artista suedeză Loreen a scris istorie la concursul Eurovision! Ea a câștigat anul acesta trofeul și a intrat în istoria competiției muzicale drept prima femeie care a obținut marele premiu de două ori, deoarece Loreen s-a clasat pe locul întâi și în anul 2012, cu piesa „Euphoria‟. „Nu pot să cred că au trecut 11 ani de la victoria ei cu Euphoria, iar acum s-a întors. Este EPIC‟, i-a scris un fan pe Youtube. „Este de necrezut. Felicitări, Loreen‟, i-a transmis un alt admirator. 

Momentul artistei din finala de la Eurovision a fost urmărit de peste 12 milioane de ori doar pe canalul oficial al competiției, însă mulți fani nu știu este ce s-a întâmplat în culise: „Nu știu dacă sunt pregătită să vorbesc despre asta‟, a spus cântăreața într-un interviu. 

Citește și: Cum sună ultima piesă înregistrată de Elivs Presley? 

„S-au rupt între picioare‟

Într-un filmuleț postat pe Youtube, cântăreața Loreen a povestit că a trecut printr-un moment neplăcut când se afla pe scenă. Mai exact, i s-au rupt pantalonii, în mod neașteptat:

„Un lucru pe care nu îl știi este că… Nu știu dacă sunt gata să vorbesc despre asta. Mi se întâmplă mereu astfel de lucruri pentru că niciodată nu îmi fac viața ușoară. Nu pot să îmi aleg o rochie și să zic…Aceasta este! Ei bine, este vorba despre chiloții mei. S-au rupt între picioare. Da, s-a întâmplat, mi-am zis: oh, Doamne! Acest lucru nu se poate întâmpla, pentru că eram în genunchi‟, a povestit artista, resemnată de ce i s-a intâmplat: „Singurul lucru pe care îl poți face într-o astfel de situație este să îți dai seama că ai dat tot ce ai avut… Poate chiar mai mult (râde)‟, a mai zis Loreen. 

Potrivit publicației „Daily Mail‟, artista a mărturisit că momentul jenant ar fi avut legătură cu rutina ei de exerciții fizice pe care a urmat-o înainte de concurs: „Cred că trebuie să fi fost de vină exercițiile pentru fesieri pe care le-am făcut. Eram atât de plină de adrenalină încât după moment mi-am spus că a fost atât de bine și apoi mi-am văzut pantalonii...‟, a povestit Loreen.

Citește și: De pe scenă la război! Câștigătorul Eurovision s-a întors în Ucraina, să-și ajute semenii 

Din fericire, cântăreața a fost salvată de stilistul ei, care a mai avut o pereche de pantaloni în bagaj și astfel Loreen a putut să urce pe scenă liniștită, pentru a-și primi trofeul. 

Sursă foto: Pinterest / Video: Youtube  



Recente

Kourtney Kardashian însărcinată  Instagram jpg
Halle Berry  sursa foto   Shutterstock jpg
Heather Locklear, Tom Cruise  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 171763271 jpg
Gillian Anderson  sursa foto   Shutterstock jpg
Shakira  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2437493777 jpg
ilioara radu pacienta 1 png
shutterstock 2390644165 jpg
casino 8809691 1280 png
vedete  foto   Shutterstock jpg
Afis KHS 2024 jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  19 2024 jpg
Kristina Joksimovic  foto   Instagram jpg
Elle Macpherson  foto   Instagram jpg
Taylor Swift  foto   Instagram jpg
shutterstock 1237299061 jpg
țară frumoasă  foto   Shutterstock jpg
vedetă  foto   Shutterstock jpg
OCC Atelierele Micul Artist jpeg