VIDEO Feli lansează „Puiule, Puiuţule‟, o piesă despre judecata superficială

1 feli puiule puiutule 3 jpg jpeg

„Puiule, puiuţule‟ este cea mai recentă piesă lansată de Feli, o continuare a melodiei „Omule, deschide ochii‟. Piesa reprezintă o replică muzicală la anii de bullying pe care cântăreaţa i-a trăit.

Feli încheie direct şi crud şirul de marturisiri autobiografice din cadrul jurnalului său muzical cu inspiraţie folclorică #Felidinpoveste cu „Puiule, puiuţule‟, cea de-a zecea şi ultima felie din povestea vieţii sale, o piesă despre uşurinţa şi superficialitatea cu care iniţiatorii de bullying, acei „puternici‟ din spatele tastaturilor, pot demola suflete.

„În Puiule, puiuţule cânt despre anii în care am trăit în bullying, în lumea de oameni mari care îmi făceau asta direct sau prin săgeţi, despre vorbele pe la spate şi judecata superficială, fără ca aceşti pui să deschidă ochii şi să vadă cum sunt eu de fapt şi ce contează cu adevărat în om. Ei nu au vrut sau, poate, nu au ştiut să vadă autenticitatea şi adevărul meu. MUZICA. Povestea mea. Esenţa mea‟, mărturiseşte Feli geneza noii sale piese.

„Puiule, puiuţule‟, ultima piesă din albumul său autobiografic, este o continuare a piesei „Omule, deschide ochii‟, prima felie de jurnal dezvăluită de artistă, astfel că albumul se închide precum un cerc perfect: „În fiecare dintre feliile mele muzicale din acest album mi-am spus o parte din poveste, dar mi-am şi dat câte un sfat, mie şi celor care s-au regăsit în experienţele mele. În

e continuarea, dar şi sfârşitul, unor poveşti din viaţa mea pe care mi-am făcut curaj să le împart, ca să (mă) vindec.‟, explică artista „feliile‟ de viaţă povestite şi cântate uneori metaforic, alteori direct.

Muzica, o formă de terapie pentru artistă

Cele 10 felii de viaţă puse pe note de Feli şi dezvăluite rând pe rând pe parcursul a doi ani de zile au însemnat, pe lângă dovezi incontestabile ale talentului său, o formă de terapie pentru artistă: „Albumul Feli din Poveste este o eliberare imensă şi cu siguranţă una dintre cele mai frumoase perioade din viaţa mea. Fiecare felie lansată a însemnat la timpul ei câte un pas curajos spre acceptarea a tot ce am trait până acum cu bune şi rele. Nu ştiu cum s-a simţit in afară, dar în inima mea, am simţit o tensiune şi o eliberare cum rar am simţit până acum‟, mărturiseşte Feli, emoţionată că a primit dovezi de la oamenii care o ascultă că sunt mulţi care trăiesc acelaşi tip de poveşti, doar cu alte personaje.

„Nu am niciun regret în dezvăluirea uneori intimă sau curajoasă, alteori amară sau sarcastică a unor poveşti adânc înrădăcinate în sufletul meu. A fost un pas de curaj spre vulnerabilitate. Mă simt bine să fiu vulnerabilă, să las inima şi fricile goale, în timp ce eu stau dreaptă şi mândră - pregatită pentru ce va urma‟, îşi anunţă Feli prezentul şi viitorul, eliberate de poveştile trecutului.

Sursă video: YoutubeRecente

Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry  Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg