VIDEO „Mickey şi Minnie Mouse s-au căsătorit!‟ – Actorii care au făcut vocile pentru cuplul Disney şi-au păstrat mariajul secret

1 cuplul minnie si mickey jpg jpeg

Vreme de 92 de ani, Mickey Mouse şi Minnie Mouse reprezintă simbolul cuplului îndrăgostit de la Disney. În ciuda relaţiei lor de lungă durată, încă nu este clar dacă cei doi protagonişti s-au căsătorit ori au rămas în jocul tatonărilor. Cert este că, spre deosebire de cei doi şoricei animaţi, actorii care le-au împrumutat vocile au fost căsătoriţi în secret, aproape două decenii. Povestea de dragoste dintre Minnie şi Mickey a fost dusă la alt nivel în culise.

Încă din anul 1929, cei doi îndrăgostiţi au trecut pe ecran prin tot felul de aventuri şi situaţii, dar nu a fost confirmat în niciun moment faptul că actorii care le-au dat voci şoriceilor ar avea vreo legătură şi în viaţa privată. Mai mult, blogul Disney Parks a ţinut să explice că cei doi nu s-au căsătorit oficial, deşi uneori au fost percepuţi ca fiind un cuplu căsătorit.

„Ceea ce este real cu adevărat este că Minnie, pe ecran, este doamna sa principală‟, a explicat odată Walt Disney: „Dacă povestea necesită o parte romantică, atunci Minnie este fata; când povestea este despre un cuplu căsătorit, atunci ei apar ca soţ şi soţie‟.

Deşi Mickey şi Minnie nu şi-au spus „Da‟ şi nu au ajuns la altar, actorii care le-au împrumutat vocile au avut o altă poveste.

Colaborarea profesională s-a transformat în iubire de-o viaţă?

Potrivit Ghidului Orlando, Florida, vocea lui Mickey, timp de mai bine de 30 de ani, a fost făcută de Wayne Allwine. În acea perioadă, începând cu 1986, Russi Taylor i-a dat vocea lui Minnie. Povestea de dragoste dintre cei doi nu a fost publică, dar după cinci ani de muncă împreună, cei doi actori s-au căsătorit.

Ar fi fost o ştire care ar fi făcut înconjurul lumii, că un cuplu celebru de şoricei a lovit cu bagheta dragostei şi pe cei care îi dădeau viaţă, dar Wayne şi Russi au dorit ca mariajul lor să rămână secret.

„Când ne-am căsătorit, toată lumea ar fi spus: <<Oh, Mickey şi Minnie s-au căsătorit!>>‟, spunea Allwine. Însă „nu erau Mickey şi Minnie, erau Wayne şi Russi. Am vrut să păstrăm povestea despre noi şi nu despre personaje‟, a ţinut el să clarifice.

        View this post on Instagram                       A post shared by Amanda Keller Brendan Jones (@jonesyandamanda)

A post shared by Amanda Keller Brendan Jones (@jonesyandamanda)

Russi Taylor, care a devenit vocea lui Minnie Mouse în anii '80, a murit la vârsta de 75 de ani, în anul 2019.

Cuplul a fost căsătorit timp de 18 ani, până la moartea lui Allwine, în 2009. Avea 62 de ani. După moartea sa, s-a aflat în cele din urmă că cei doi fuseseră căsătoriţi în toţi acei ani.

Atât Allwine, cât şi Taylor şi-au jucat personajele mai mult decât oricare alt actor. Când Taylor a murit, Bob Iger, preşedinte şi CEO Disney, i-a împărtăşit un tribut pe Twitter, notează cheatsheet.com.

„Minnie Mouse şi-a pierdut vocea odată cu trecerea în nefiinţă a lui Russi Taylor‟, a scris Igor: „Timp de mai bine de 30 de ani, Minnie şi Russi au lucrat împreună pentru a distra milioane de oameni din întreaga lume - un parteneriat care a făcut din Minnie o legendă globală şi din Russi, o legendă Disney iubită de fanii de pretutindeni. Suntem atât de recunoscători pentru talentul lui Russi, cât şi pentru spiritul extraordinar şi bucuria cu care a lucrat‟.

@Shutterstock, Twitter/ ThatEricAlper, abc7george



Recente

Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg