VIDEO Piesa lui Elvis Presley care l-a făcut pe Paul McCartney să izbucnească în lacrimi

1 pjimage 14 jpg jpeg

Fostul membru The Beatles, Paul McCartney, s-a simţit din nou ca un adolescent când amintirea unei piese a lui Elvis Presley l-a făcut să plângă iar, la fel ca în seara în care l-a cunoscut personal pe Regele Rock`n Roll-ului.

Elvis Presley a avut o influenţă foarte mare asupra legendarei trupe The Beatles care a crescut ascultându-l în adolescenţă în Liverpool din anii `50. John Lennon a mers până la a spune că înainte de Elvis nu exista nimic în materie de muzică pentru tinerii din acea epocă. Cei patru membri The Beatles au avut şansa de a-l întâlni pe Rege Rock`n Roll-ului în 1965. Atunci, au fost invitaţi chiar în casa lui Elvis din Los Angeles, pe Perugia Way, Beatles au fost muţi de umire şi bucurie să se întâlnească faţă în faţă cu idolul lor. Stând în tăcere, în acea seară, Regele a spart gheaţa spunând că va trebui să meargă la culcare dacă nu au o conversaţie. Paul McCartney îşi aminteşte şi acum cum a fost decurs acea întâlnire şi cum o melodia pe care Elvis a cântat-o doar pentru ei l-a emoţionat până la lacrimi.

„Chiar m-a făcut să plâng. Chiar mi-a făcut-o‟

Paul McCartney îşi aminteşte cu drag de seara aceea în care l-a întâlnit pe Elvis. În timpul unui interviu din 1994, Paul a vorbit despre melodia lui Elvis care l-a făcut să izbucnească în lacrimi: „Mi-am dat brusc seama că ultima dată când am ascultat asta cu atenţie a fost înainte de The Beatles, înainte de tot ce mi s-a întâmplat, şi pur şi simplu a revenit totul. Parcă eram un copil jucând din nou snooker şi ascultându-l. Chiar m-a făcut să plâng. Chiar mi-a făcut-o‟.

Cântecul acela emoţionant al lui Elvis a fost „I Want You, I Need You, I Love You‟. Starul Beatles a spus că îşi aminteşte toate cuvintele: „Şi copiii mei au spus: «Tată, ştii toate cuvintele din chestia asta?». Şi mi-am zis: «Ei bine, am fost odată un copil ca acesta, înainte de The Beatles, iar acum trăiesc cu toată moştenirea The Beatles şi este grozav. Aş fi putut fi mult mai rău.» Doar ideea asta a fost fantastică. Parcă aveam din nou 17 ani reascultând piesa. Nu e un sentiment rău când ai 52 de ani‟.

Al doilea single pe locul 1 al lui Elvis a avut nevoie de 17 reprize de 3 ore în timpul înregistrărilor

„I Want You, I Need You, I Love You‟ a fost scris de Maurice Mysels şi Ira Kosloff şi a fost al şaptelea single al lui Elvis. Piesa a ajuns în topuri în mai 1956 şi a fost al doilea single pe locul 1 al Regelui în topurile de muzică country, ajungând pe locul 3 în Top 100 Billboard din SUA.

Citeşte şi:

Elvis, profund jignit de The Beatles. A cerut preşedintelui să-i interzică în SUA, în special pe unul dintre ei

Exerciţiile care îl menţin în formă pe Paul McCartney la 78 de ani. Starul n-are nevoie nici acum de ochelari

Elvis a trebuit să înregistreze single-ul între turnee, aşa că el şi trupa au închiriat un avion către Nashville. Avionul a avut probleme cu motorul, ceea ce i-a afectat pe muzicieni. Acest lucru a dus la o sesiune proastă de înregistrări care a avut nu mai puţin de 17 reprize de trei ore. În cele din urmă, două preluări au fost tăiate şi îmbinate împreună în cea care a fost lansată ca single.Recente

nuntă indiană foto  Shutterstock jpg
Copiii vedetelor jpg
Medicover foto Dan Malureanu 0503 JPG
Nativii acestor 3 zodii vor avea noroc in anul Dragonului de Lemn Sursa foto shutterstock 560312692 jpg
Horoscop jpg
femeie și bărbat în pat foto  Shutterstock jpg
Mel B jpg
Shogun serial jpg
vedetă cu câine foto  Shutterstock jpg
Martha Stewart foto  Shutterstock jpg
Blake Lively, Ryan Reynolds jpg
Japonia jpg
Kourtney Kardashian jpg
Harry Styles foto  Shutterstock jpg
Taylor Swift cântăreața foto  Shutterstock jpg
Sofia Vergara foto  Shutterstock jpg
JA jpg
Bradley Cooper și Beyonce jpg
Pisicile negre aduc ghinion Ce tari le considera norocoase Sursa foto shutterstock 700014673 jpg
David Beckham foto  Instagram jpg