Rihanna, schimbată de când a devenit mamă: „Am răbdare acum‟. Ce a spus despre fiul ei?

Rihanna (34 de ani) a vorbit despre cum arată noua sa viață, de când a devenit mamă, în urmă cu câteva luni. Cântăreața originară din Barbados este mândră atât de copilul său, cât și de trupul ei, care s-a modificat în urma sarcinii. 

image

În urmă cu doi ani, Rihanna declara pentru „Vogue UK‟ că visul său este să aibă „trei sau patru copii‟ și că plănuiește să-i aibă cu sau fără un partener: „Societatea te blamează dacă nu există un tată în viața copiilor tăi. Dar singurul lucru care contează este fericirea, aceasta este singura relație sănătoasă dintre un părinte și un copil. Acesta este singurul lucru care poate crește un copil cu adevărat, dragostea‟, spunea cântăreața. 

Ceea ce nu știa artista era că o mică parte din visul ei urma să devină realitate, când la începutul anului 2022, în luna mai, ea devenea mamă pentru prima oară. Odată ce a aflat despre sarcină, Rihanna s-a transformat într-o „Xena‟: „Vorbește despre copiii mei și s-a terminat‟, mărturisea cântăreața într-un interviu pentru „Elle‟.

Cum arată viața Rihannei acum, la câteva luni după ce a devenit mamă? A povestit chiar ea. 

Citește și: Cine e tatăl copilului Rihannei? Rapperul dependent de sex făcea orgii la școală: „Eram cinci fete și zece băieți...‟

Rihanna: „Cea mai mare dragoste pe care am cunoscut-o vreodată‟ 

Cântăreața este topită după noua sa viață. Potrivit „Mirror‟, Rihanna a spus că să devină mamă a fost ceva „nebun, uimitor, sălbatic și ciudat‟. Ea a punctat că este „cel mai bun sentiment, cel mai bun. Cea mai mare dragoste pe care am cunoscut-o vreodată. Nu o pot descrie. Este nou. Este fascinant. Fiecare pas, fiecare expresie facială, fiecare etapă nouă. Îmi place‟, a mărturisit artista, la premiera unui nou film. 

Mai mult decât atât, Rihanna a spus că fiul său, al cărui nume încă nu l-a dezvăluit, este „cel mai fericit copil‟: „Indiferent ce faci sau ce simți, atunci când el îți zâmbește, totul dispare. E cel mai bun. Este amuzant, este fericit și este gras. Este o adevărată drăgălășenie‟, a continuat ea. 

Vezi și: Rihanna e miliardară. Ce avere fabuloasă are artista și din ce a câștigat banii 

Mândră de cum i s-a schimbat viața și aspectul fizic 

De când a devenit mamă, Rihanna este mândră de comportamentul său, cât și de formele pe care le-a căpătat. Ea a spus: „Am răbdare acum. Ca mamă, ești forțată să ai răbdare‟. 

Întrebată care este partea preferată a corpului său, Rihanna s-a lăudat cu posteriorul său, spunând: „Posteriorul, pentru că acum am unul‟. 

Sursă foto/video: Instagram @badgalriri 



Recente

Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg