VIDEO Truc de înfrumuseţare ajuns viral pe TikTok. Îţi poate şterge cearcănele rapid

1 shutterstock 1141199084 jpg jpeg

Chiar dacă unele trucuri de înfrumuseţare despre care se postează pe TikTok par ciudate la prima vedere, chiar pot avea rezultate bune.

Dacă vrei să pui la încercare cel mai recent truc de pe TikTok de aplicare a corectorului, trebuie doar să urmezi câţiva paşi simpli. În loc să utilizezi metoda tradiţională de aplicare prin punctare în zona de sub ochi pentru a acoperi cearcănele, desenează o pereche de ochelari pe faţă cu un corector lichid.

1. Totul începe cu desenarea unui cerc în jurul ochiului drept, din colţul interior de lângă nas.

2. Aplici corectorul mergând în sus, apoi cobori pe cealaltă parte pentru a aduce corectorul în zona de sub ochi.

3. Închizi cercul înainte de a repeta mişcarea la ochiul stâng.

4. După ce ai făcut acest lucru, foloseşti corectorul pentru a trage o linie de la colţul exterior al ochiului în sus spre linia părului, atât pe partea dreaptă cât şi pe partea stângă a feţei.

5. La final, traszi o altă linie între cercul din stânga şi cercul din dreapta peste podul nasului.

Dacă acum pare că porţi o pereche de ochelari, înseamnă că ai procedat corect. Tot ce trebuie să mai faci este să întinzi produsul cu mişcări circulare pentru a ascunde complet cearcănele.

 

@serenalakkiss Glasses concealer trend🙃 What do we think of this one?! #concealerhack ♬ original sound - tarte cosmetics

Ponturi de evitat

Când vine vorba de tendinţele de îngrijire a pielii postate pe TikTok, există una care iese în evidenţă faţă de restul ca fiind pur şi simplu nereuşită: corectarea zonelor decolorate ale feţei cu ajutorul protecţiei solare. Tehnica aceasta constă în aplicarea protecţiei solare doar pe anumite părţi ale feţei, astfel încât zonele neprotejate să se bronzeze, creând astfel un efect de piele bronzată sau o închidere la culoare a zonelor mai deschise. Acest lucru nu este doar foarte pierdere de timp, dar şi un truc periculos.

Citeşte şi:

8 lucruri pe care fiecare femeie ar trebui să le ştie despre machiaj

O nouă tendinţă în machiaj, apărută pe TikTok. Ce alte trucuri ingenioase încearcă utilizatorii

Ar trebui să facem tot ce ne stă în putere pentru a ne proteja faţa împotriva razelor ultraviolete. Privarea de loţiunea SPF poate duce la ridarea tenului şi grăbirea procesului de îmbătrânire. „N-aş recomanda folosirea protecţiei solare în acest mod. Cancerul de piele este în creştere. Este necesar să purtaţi protecţie solară în fiecare zi, pe ploaie sau soare, deoarece lumina ultravioletă pătrunde chiar şi prin nori. Este important să protejaţi întreaga faţă cu un strat uniform de protecţie solară”.

FOTO: ShutterstockRecente

Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg