Vitaminele care previn ridurile, uscarea pielii şi petele maronii

1 65623 original jpg jpeg

Vitaminele joacă un rol important în menţinerea sănătăţii şi frumuseţii pielii. Înainte de a apela la suplimente pe bază de vitamine, încearcă să beneficiezi de ele prin includerea alimentelor potrivite în dieta ta.

Vitamina A

Aceasta joacă un rol important în îmbunătăţirea aspectului pielii,reducând ridurile şi liniile fine din jurul ochilor şi a gurii. Aşadar,consumă cât mai mulţi morcovi,papaia şi legume cu frunze verzi.

Vitamina B3

Pe lângă faptul că îmbunătăţeşte circulaţia sângelui către creier,vitamina B3 ajută la refacerea ţesuturilor pielii. Pentru a combate în mod eficient roşeaţa de la nivelul feţei sau aspectul tern al pielii,include în alimentaţia ta seminţele de floarea-soareluim nucile,avocadoul şi mazărea.

Vitamina C

Vitamina C ajută la eliminarea rapidă a toxinelor din corp. Acest lucru înseamnă că pielea ta ve deveni mai luminoasă,iar petele maronii cauzate de radicalii liberi din corp se vor estompa în mod considerabil. Tot ce trebuie să faci este să bei în fiecare dimineaţp un pahar de apă caldă în care ai adăugat sucul de la o jumătate de lămâie.

Vitamina E

Dacă ai pielea uscată,consumă cât mai multe alimente bogate în vitamina E,precum migdale,tofu,seminţe şi ulei de floarea-soarelui. Vitamina E este un antioxidant care hidratează pielea şi calmează iritaţiile care apar în general la persoanele cu pielea sensibilă.



Recente

Rebel Wilson jpg
JLo, inselata de Diddy  jpg
Robin Williams  foto   Shutterstock jpg
caravana2023 2 JPG
Kristen Stewart  foto   Instagram jpg
Rihanna jpg
marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Vrăjitorul din Oz jpg