Vopsea de păr în funcţie de culoarea tenului. Care ţi se potriveşte?

1 73119 original jpg jpeg

Atunci când eşti hotărâtă să-ţi schimbi culoarea părului, ia în considerare şi felul în care aceasta îţi va „afecta” culoarea naturală a tenului. Alege aşadar o vopsea de păr în funcţie de culoarea tenului!

O culoare de păr aleasă de prietena ta sau una care-ţi place foarte mult,nu înseamnă că ţi se va potrivi şi ţie. Caută să afli ce se potriveşte în totalitate cu pigmentul pielii tale,dar şi cu personalitatea ta,şi investeşte apoi în acel produs. Nu trebuie să copiezi pe nimeni!

Nu vrei să pari ştearsă din peisaj, nu? O culoare potrivită ţie îţi va scoate în evidenţă ochii şi tenul, şi te poate întineri, fără să te aştepţi la asta!

Vopsea de păr în funcţie de culoarea tenului - Află ce nuanţă de ten ai

Ai nevoie de două bijuterii ceva mai mari,una de aur şi una de argint. Ţine pe rând aceste bijuterii,pe lângă ten şi vezi care dintre ele pare mai strălucitoare,în comparaţie cu pigmentul feţei tale. În felul ăsta vei determina dacă ai un ton cald sau unul rece,atunci când vine vorba de piele.

Dacă bijuteria de aur a fost mai strălucitoare pe piele,atunci intri în categoria tonurilor calde. Culorile calde îşi pot vopsi părul cu nuanţe de roşu,rosu-morcov,portocaliu,galben şi auriu,pentru că îţi pun în valoare cel mai bine tonul pielii.

Vopsea de păr în funcţie de culoarea tenului - Pentru argint,cele mai bune opţiuni de culoare de păr sunt tonurile reci,cum ar fi albastru,albastru-violet,mov,verde şi neutru.

Alege-ţi culoarea părului

Tonurile calde de piele trebuie să evite nuanţele cenuşii,din culoarea părului,pentru a nu părea palide şi spălăcite. Alege un blond-miere,blong-auriu,nuanţe calde de maro-ciocolată,culori roşiatice cu tente de ghimbir sau portocaliu,şi maro închis,cu un strop de scorţişoară sau rugină.

Tonurile reci trebuie să evite nuanţele de galben. Culorile care funcţionează cel mai bine pentru tine sunt blondul-cenuşiu, cafeniul,mahonul,roşul-burgund,maroul închis şi tonurile de albastru/ verde închis.Recente

pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg