Vopsea de păr pe piele. Cele mai bune metode ca să te cureţi

1 69496 original jpg jpeg

Ţi-a rămas vopsea de păr pe piele? Metodele de curăţare sunt migăloase, căci pot îndepărta vopseaua de pe păr, aşadar este o muncă destul de delicată. Iată, deci, metode de cum să scapi de petele de vopsea de păr de pe piele.

Vopsitul acasă are şi părţi neplăcute,pe care orice femeie ar trebui să le cunoască. Una din ele este că deseori rămâi cu pete de vopsea de păr pe piele: pe faţă,urechi şi câteodată şi pe mâini. Metodele de curăţare sunt migăloase,căci pot îndepărta vopseaua de pe păr,aşadar este o muncă destul de delicată. Iată,deci,metode de cum să scapi de petele de vopsea de păr de pe piele.

Combinaţia de bicarbonat de sodiu cu câţiva stropi de lămâie s-a dovedit a fi o metodă foarte bună de a îndepărta aceste pete de vopsea de păr. Lămâia albeşte pielea,de obicei,iar bicarbonatul de sodiu frecat pe piele are efect de scrub. Se clăteşte bine cu apă caldă apoi.

Vopsea de păr pe piele - Cum scapi de pete – bicarbonatul de sodiu în diverse combinaţii,una dintre cele mai bune metode

Bicarbonatul de sodiu se mai poate combina cu detergentul de vase,pentru unele persoane acest amestec a funcţionat de minune. Dacă ai vopsea de păr pe piele, o altă metodă foarte bună este amestecul de scrum de ţigară cu şampon. Se freacă bine zonele pătate de vopsea,aceasta va dispărea rapid,după cum susţin alte persoane.

Laptele proaspăt îmbibat într-o dischetă demachiantă sau un pic de vată pare să funcţioneze pentru anumite persoane. Se freacă bine şi apoi se clăteşte cu apă caldă. Alcoolul este o altă metodă bună,se poate folosi un pic de aftershave cu care să se frece bine zona pătată.

Cum scapi de petele de vopsea de păr de pe piele – ciudat,dar petele de vopsea ies cu vopsea de păr

Mulţi stilişti de păr recomandă să se pună vopsea de păr pe piele, chiar pe pete, şi să se frece bine cu săpun când se spală şi părul. Se pare că petele de vopsea dispar atunci când speli părul de vopsea.

Altă soluţie este pasta de dinţi,se pare că pentru multe persoane această metodă funcţionează foarte bine. Petele din spatele urechilor,de pe gât şi chiar de pe mâini au dispărut după ce au fost frecate cu pastă de dinţi. Se clăteşte cu apă caldă.

Vopsea de păr pe piele – prepară un scrub acasă sau cumpără soluţie pentru îndepărtat petele

Poţi face un scrub natural acasă din tărâţe de ovăz sau mălai,apă şi zahăr. Se umezeşte zona pătată şi apoi se freacă cu acest amestec. Unele persoane au îndepărtat petele cu ulei de bebeluş aplicat seara până a doua zi. Dimineaţa se clăteşte bine,se pare că petele dispar.

Dacă ai rămas cu vopsea de păr pe piele există şi soluţii de îndepărtat vopseaua de păr de la magazinele de cosmetice,deci poţi încerca şi cu acelea dacă nicio metodă de mai sus nu funcţionează.  În plus,nu uita să aplici înainte de a te vopsi,pe linia părului,balsam de păr sau ulei. Produsele uleioase împiedică pătarea pielii şi se şterg imediat cu o cârpă umezită în apă caldă.Recente

Apa oxigenata in ureche jpg
Kim Kardashian, Kanye West sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles, Camilla Parker jpeg
Avion jpg
Lisa Bonet, Jason Momoa jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg
Amber Heard 0 jpg
David Beckham, Harper Beckham jpeg
Kim Kardashian jpeg
John Travolta foto  Shuttestock jpg
Beyonce, Jay Z, Tina Turner jpg
Nick Cannon foto  Instagram jpg
Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval ok jpg
SAGA x MAI jpg