Bobby Brown crede că Whitney Houston încă ar mai fi trăit dacă nu divorțau

Bobby Brown (53 de ani) și Whitney Huston au trăit o poveste de dragoste interesantă, presărată cu scandal și acuzații de violență domestică. La 10 ani de la decesul cântăreței, fostul său partener, plin de regrete, face noi declarații cu privire la relația lor. 

image

În anul 1992, cântărețul Bobby Brown și artista Whitney Huston s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii fastuoase. Părea o relație perfectă, mai ales că Whitney urma să aducă pe lume primul său copil - pe Bobbi Kristina Brown, de altfel, și singurul. 14 ani a durat mariajul lor, însă pe parcursul relației, cei doi au devenit protagoniștii unor scandaluri ce au ținut primele pagini ale ziarelor. 

Citește și: Whitney Houston, între moarte și alți demoni

Împreună au consumat substanțe interzise, au condus în stare de ebrietate, iar Whitney l-a acuzat pe soțul ei în repetate rânduri de violență domestică. În 2007, cei doi au divorțat, iar Whitney declara pe atunci că mariajul său cu Bobby a fost „un coșmar‟. Cinci ani mai târziu, la doar 48 de ani, Whitney a fost găsită moartă în apă, cu arsuri grave pe spate, pe fondul afecțiunilor cardiace și al consumului de cocaină. În mod similar, în 2015, fiica sa, Bobbi Kristina Brown, urma să își găsească sfârșitul, la 22 de ani, în cada din baia vilei sale. 

Vezi și: Ce averi fabuloase au moștenit copiii starurilor care au avut lumea la picioare 

Ce regretă Bobby Brown acum

La 10 ani de la decesul fostei sale soții, Bobby Brown face noi declarații cu privire la relația sa cu Whitney Houston. Într-un documentar, el a mărturisit că artista nu își dorea să renunțe la consumul de substanțe interzise, iar acesta era motivul pentru care se certau destul de des. De altfel, bărbatul susține că nu și-a dorit să divorțeze și susține că decizia artistei de a pune capăt căsniciei a fost influențată de familie și de către echipa cu care ea lucra.

El crede că această decizie a avut un impact negativ asupra vieții fostei sale soții: „Cred că ne-am fi putut ajuta unul pe celălalalt. Cred că ea încă ar mai fi fost aici, dacă nu am fi divorțat‟, a spus el, plin de regrete, conform „Yahoo‟.  

Bobby Brown s-a confruntat, la rândul său, cu dependența de substanțe interzise. Ulterior, a renunțat la consumul de droguri, însă a continuat să se lupte cu dependența de alcool. Ultima dată a fost internat într-o clinică de dezalcoolizare în anul 2020.

Sursă foto: Shutterstock Recente

Victoria B jpg
victima shutterstock 1661010535 jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Epilare jpg
Tom Cruise jpeg
jeff bridges shutterstock 185455103 jpg
Conserve jpg
Mr Bean  jpg
ronaldo jpg
Luna si Soarele shutterstock 2154153519 jpg
casti   muzica   shutterstock 2154926423 jpg
kim kardashian 1 jpg
Recenzii jpg
Jenna Rink 3 jpeg
coperta Click! pentru femei Nr  13 2022 jpeg
fast food  jpg
manipulator   manipulare   shutterstock 1932266996 jpg
Adolf Hitler shutterstock 252139258 jpg
86bdaddee9c5cfdfc1cd9951e2b42c69 jpeg
vedete jpg