Bobby Brown crede că Whitney Houston încă ar mai fi trăit dacă nu divorțau

Bobby Brown (53 de ani) și Whitney Huston au trăit o poveste de dragoste interesantă, presărată cu scandal și acuzații de violență domestică. La 10 ani de la decesul cântăreței, fostul său partener, plin de regrete, face noi declarații cu privire la relația lor. 

image

În anul 1992, cântărețul Bobby Brown și artista Whitney Huston s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii fastuoase. Părea o relație perfectă, mai ales că Whitney urma să aducă pe lume primul său copil - pe Bobbi Kristina Brown, de altfel, și singurul. 14 ani a durat mariajul lor, însă pe parcursul relației, cei doi au devenit protagoniștii unor scandaluri ce au ținut primele pagini ale ziarelor. 

Citește și: Whitney Houston, între moarte și alți demoni

Împreună au consumat substanțe interzise, au condus în stare de ebrietate, iar Whitney l-a acuzat pe soțul ei în repetate rânduri de violență domestică. În 2007, cei doi au divorțat, iar Whitney declara pe atunci că mariajul său cu Bobby a fost „un coșmar‟. Cinci ani mai târziu, la doar 48 de ani, Whitney a fost găsită moartă în apă, cu arsuri grave pe spate, pe fondul afecțiunilor cardiace și al consumului de cocaină. În mod similar, în 2015, fiica sa, Bobbi Kristina Brown, urma să își găsească sfârșitul, la 22 de ani, în cada din baia vilei sale. 

Vezi și: Ce averi fabuloase au moștenit copiii starurilor care au avut lumea la picioare 

Ce regretă Bobby Brown acum

La 10 ani de la decesul fostei sale soții, Bobby Brown face noi declarații cu privire la relația sa cu Whitney Houston. Într-un documentar, el a mărturisit că artista nu își dorea să renunțe la consumul de substanțe interzise, iar acesta era motivul pentru care se certau destul de des. De altfel, bărbatul susține că nu și-a dorit să divorțeze și susține că decizia artistei de a pune capăt căsniciei a fost influențată de familie și de către echipa cu care ea lucra.

El crede că această decizie a avut un impact negativ asupra vieții fostei sale soții: „Cred că ne-am fi putut ajuta unul pe celălalalt. Cred că ea încă ar mai fi fost aici, dacă nu am fi divorțat‟, a spus el, plin de regrete, conform „Yahoo‟.  

Bobby Brown s-a confruntat, la rândul său, cu dependența de substanțe interzise. Ulterior, a renunțat la consumul de droguri, însă a continuat să se lupte cu dependența de alcool. Ultima dată a fost internat într-o clinică de dezalcoolizare în anul 2020.

Sursă foto: Shutterstock Recente

Zodiacul pasarilor Sursa foto shutterstock 2170596575 jpg
3 lucruri pentru care oamenii te judeca atunci cand te vad prima data Sursa foto shutterstock 660620350 jpg
Apa oxigenata in ureche jpg
Kim Kardashian, Kanye West sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles, Camilla Parker jpeg
Avion jpg
Lisa Bonet, Jason Momoa jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg
Amber Heard 0 jpg
David Beckham, Harper Beckham jpeg
Kim Kardashian jpeg
John Travolta foto  Shuttestock jpg
Beyonce, Jay Z, Tina Turner jpg
Nick Cannon foto  Instagram jpg
Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!