Will Smith, dezvăluiri despre momentele de slăbiciune. Actorul le-a mărturisit copiilor că a vrut să se sinucidă

1 will smith jpg jpeg

Will Smith este unul dintre cei mai charismatici actori de la Hollwood, iar asta demonstrează comediile în care starul a jucat şi pentru care a fost apreciat. În spatele acestei imagini perfecte, actorul, la fel ca multe alte vedete, a avut momente de slăbiciune şi a vrut să recurgă la un gest extrem - sinuciderea.

Un pas important din cariera lui Will Smith este lansarea propriului serial documentar „Will Smith: The Best Shape of My Life‟ („Will Smith: Cea mai bună formă a vieţii mele‟). Documentarul are la bază povestea actorului cu lupta de a pierde 10 kilograme în 20 de săptămâni şi oferă, în acelaşi timp, detalii despre sănătatea lui mintală şi despre stările pe care le-a avut, de-a lungul timpului.

În trailerul documentarului, Smith a dezvăluit că în acea perioadă de schimbare a trecut prin momente surprinzătoare şi că a ajuns să descopere o mulţime de lucruri ascunse despre el:

„Când am început acest proiect şi am început şi antrenamentele, am crezut că voi fi în cea mai bună formă a mea. Dar, mental eram în altă parte. Şi astfel am ajuns să descopăr o mulţime de lucruri ascunse despre mine‟, a mărturisit actorul.

La un moment dat, în trailer, actorul se aşază la masă, lângă cei trei copii ai săi, Willow, Hayden şi Trey Smith şi spune că: „A fost singurul moment din viaţa mea când am luat în considerare să mă sinucid‟. Deşi nu este clar care a fost momentul în care Smith şi-a dorit ca acest lucru să se întâmple, starul a specificat că este pe care să le arate oamenilor cât de puţine lucruri ştiu despre el.

Familia lui Smith a fost deschisă în trecut cu problemele de sănătate mintală. Willow, fiica lui Will, a vorbit, la un moment dat despre anxietate şi despre cum se manifestă: „Există ruşine, există vinovăţie, există tristeţe, există confuzie şi faptul că nu vrei să vorbeşti cu cineva despre asta ca să îi spui: mă simt nebun, aşa că pur şi simplu nu spui nimic‟.

Soţia lui Will, Jada Pinkett-Smith, a recunoscut că a apelat la consumul de alcool şi de substanţe interzise, pentru a face faţă sentimentelor negative, din trecut.

De asemenea, actorul Will Smith şi-a arătat compasiunea pentru cei care se confruntă cu anxietate. În iunie, starul de film i-a transmis un mesaj de susţinere campioanei de tenis, Naomi Osaka, care s-a retras de la Openul Francez din cauza depresiei: „Hei Naomi, ai dreptate. Sunt aici cu tine‟, a scris vedeta, pe Instagram.

Sursă foto: Shutterstock / Sursă video: YoutubeRecente

Blue jpeg
Rebel Wilson jpeg
Elon Musk jpg
vineri jpg
Tom Hanks și Rita Wilson au fost depistați pozitiv cu COVID 19 la începutul lunii martie  jpeg
numerologie
Elvis Presley
Victoria Beckham jpg
Copii jpg
Shurubel 1 jpeg
Regina Victoria – secvențe jpeg
Cameron Diaz jpg
Kate Hudson jpg
Kate Middleton în verde OK Mag jpg
andreea mantea
profetie   shutterstock 430507258 jpg
minciuna   shutterstock 1929158141 jpg
kim kardashian fata jpg
aursiargintaec@clickpentrufemei ro jpg
ZM RO elderflower Advertorial 900x500px LO 01 1 jpg