Will Smith, implicat în alt incident violent. Reacția lui când Viola Davis a fost lovită cu pietre

Când vine vorba despre Will Smith, suntem toți precauți acum. Nu știam că era capabil de violență fizică, iată că a fost chiar pe scena Oscarurilor, când i-a dat o palmă comicului Chris Rock. Iar acum suflăm în iaurt, analizăm pe toate părțile orice altă situație violentă în care actorul s-ar putea implica. Pentru că s-a implicat…

image

De data aceasta, însă, n-a cauzat el incidentul. El deja se petrecuse când a considerat și Will să acționze în vreun fel. Ce a făcut mai exact actorul?

În noua sa carte, autobiografia „Finding Me”, câștigătoarea celor trei premii remarcabile pentru actorie – Oscar, Emmy și Tony – își amintește despre conversația avută cu Will Smith, pe platoul de filmare al peliculei „Suicide Squad”, în 2016. Iar USA Today a făcut publice pasaje uimitoare din cartea de-abia lansată a vedetei hollywoodiene, iar unul dintre ele este despre reacția pe care câștigătorul Oscarului de anul acesta, Will Smith, a avut-o când a aflat despre trauma din copilăria colegei lui de breaslă.

Discuția vindecătoare

În acea discuție memorabilă, Smith a întrebat-o pe Davis cine este ea cu adevărat și cum a modelat-o trauma ei din copilărie în adultul care este acum. În urma dialogului profund dintre cei doi actori, se pare că Viola a reușit să privească întreaga situație, care a traumatizat-o de decenii întregi, dintr-o cu totul altă perspectivă.

Din „Finding Me” (n.r. „Descoperindu-mă pe mine”) aflăm cum Davis era în clasa a III-a când „opt sau nouă băieți din clasa mea își făcuseră un obicei zilnic din a mă alerga ca pe o pradă”. Copiii nu numai că o alergau pe biata fetiță, ci și aruncau cu tot felul de lucruri în ea – de la conuri de brad la pietre și chiar cărămizi – și o făceau cum le venea la gură, insultând-o rasial cum se pricepeau mai bine.

image

Actrița își amintește, în autobiografia ei, că atunci când alerga de ei simțea, de fapt, că alerga ca să-și salveze viața. Episoadele respective au rămas intacte în memoria vedetei și au traumatizat-o pe Viola decenii întregi, până când a avut o revelație în timp ce vorbea cu Will.  

„Viola, cine ești tu?”, a întrebat-o Smith. „Uite, eu o să fiu întotdeauna acel băiat de 15 ani părăsit de prietena lui”, a continuat actorul să-i spună. Întrebarea lui Will a determinat-o pe Davis să-și amintească în întregime agresiunea la care fusese supusă încă de mică și să o perceapă diferit.

Revelația

„În timp ce conversam cu Will Smith, mi-am dat seama că eram în continuare acea fetiță de culoare din clasa a III-a, care era îngrozită”, recunoaște Viola. Iar această revelație este un punct minunat de plecare pentru vindecarea traumei sale.

Mai mult, este o adevărată plăcere să constatăm că Will Smith a fost capabil să se implice într-un incident violent, fără să-l cauzeze el sau să-l înrăutățească cumva. Dimpotrivă. A reușit să-i ofere colegei lui de platou o nouă perspectivă asupra trecutului ei și, implicit, un nou viitor. Unul mai bun.

Foto - Shutterstock



Recente

insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg