Woody Harrelson și Matthew McConaughey chiar sunt frați?

Să descoperi că cel mai bun prieten al tău este, de fapt, fratele tău pare un scenariu de telenovelă. E oare ficțiune sau adevăr cazul actorilor Matthew McConaughey și Woody Harrelson?

image

Matthew a dezvăluit, zilele trecute, că a descoperit cum mama lui și tatăl lui Woody s-au apropiat destul de mult unul de altul chiar cu nouă luni înainte de-a se naște el. Iar acest lucru i-a dat de gândit lui McConaughey că ar putea fi înrudit cu colegul lui de breaslă.

Unii au ridicat din sprâncene când l-au auzit pe actorul de 53 de ani făcând asemenea declarații șocante, mai ales că le-a făcut în perioada în care a fost anunțată producția în care vor apărea amândoi, denumită „Brother From Another Mother” (n.r. Frate dintr-o altă mamă).

Totuși este posibil ca cele două vedete să fie frați?

Woody s-a născut pe 23 iulie 1961, în timp ce Matthew a venit pe lume opt ani mai târziu, pe 4 noiembrie 1969. Amândoi actorii au crescut în Texas, la o distanță de câteva sute de km unul de altul. Woody a fost crescut de o mamă singură pe nume Diane Oswald, iar tatăl lui a ieșit din peisaj când copilul era încă mic. Charles Harrelson, un asasin sângeros, a fost condamnat la închisoare pe viață după ce a omorât un judecător, în 1979.

Părinții lui Matthew, scriitoarea Mary 'Kay' McConaughey și omul de afaceri James 'Jim' McConaughey, sau despărțit și s-au împăcat de multe ori în copilăria actorului. Cu toate că au rămas împreună, e posibil ca mama actorului să fi avut o aventură cu tatăl lui Woodie, având în vedere că au existat multe pauze în relația acesteia cu soțul ei.

În timp ce era invitat în podcastul lui Kelly Ripa, săptămâna trecută, Matthew a făcut șocanta presupunere după ce a tot adus vorba despre cât de mult semănau cei doi actori în copilăria lor.

image

„Te uiți la pozele cu noi și familia mea îl confundă pe el cu mine. Iar familia lui crede, de multe ori, că eu sunt el. Acum câțiva ani, ne aflam împreună în Grecia și mama s-a apucat să-i spună lui Woody că ea îl cunoaște pe tatăl lui. Ea a pus atunci accent pe cuvântul «cunoscut» insinunând că l-a cunoscut destul de bine, în mod intim... Cu toții am rămas pe gânduri după acea intervenție a mamei mele…”, a povestit Matt.

După aceea, s-au pus ambii actori să facă niște calcule și a reieșit că mama lui Matthew și tatăl lui Woodie au petrecut ceva timp împreună cu nouă luni înainte ca actorul să se fi născut, adică într-una dintre separările părinților lui McConaughey.

Matt n-a oferit amănunte despre cum s-au întâlnit mama lui și tatăl lui Harelson și nici n-a precizat care a fost cu adevărat natura relației lor, însă, în mod clar, există posibilitatea ca cei doi actori să fie înrudiți, având în vedere apropierea trecută dintre cei doi părinți ai vedetelor. Incredibil, nu-i așa? Viața bate filmul!

Foto - Instagram



Recente

Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg
Regele Charles  foto   Instagram The Royal Family jpg
Zodii care nu sunt materialiste jpg