Woody Harrelson și Matthew McConaughey chiar sunt frați?

Să descoperi că cel mai bun prieten al tău este, de fapt, fratele tău pare un scenariu de telenovelă. E oare ficțiune sau adevăr cazul actorilor Matthew McConaughey și Woody Harrelson?

image

Matthew a dezvăluit, zilele trecute, că a descoperit cum mama lui și tatăl lui Woody s-au apropiat destul de mult unul de altul chiar cu nouă luni înainte de-a se naște el. Iar acest lucru i-a dat de gândit lui McConaughey că ar putea fi înrudit cu colegul lui de breaslă.

Unii au ridicat din sprâncene când l-au auzit pe actorul de 53 de ani făcând asemenea declarații șocante, mai ales că le-a făcut în perioada în care a fost anunțată producția în care vor apărea amândoi, denumită „Brother From Another Mother” (n.r. Frate dintr-o altă mamă).

Totuși este posibil ca cele două vedete să fie frați?

Woody s-a născut pe 23 iulie 1961, în timp ce Matthew a venit pe lume opt ani mai târziu, pe 4 noiembrie 1969. Amândoi actorii au crescut în Texas, la o distanță de câteva sute de km unul de altul. Woody a fost crescut de o mamă singură pe nume Diane Oswald, iar tatăl lui a ieșit din peisaj când copilul era încă mic. Charles Harrelson, un asasin sângeros, a fost condamnat la închisoare pe viață după ce a omorât un judecător, în 1979.

Părinții lui Matthew, scriitoarea Mary 'Kay' McConaughey și omul de afaceri James 'Jim' McConaughey, sau despărțit și s-au împăcat de multe ori în copilăria actorului. Cu toate că au rămas împreună, e posibil ca mama actorului să fi avut o aventură cu tatăl lui Woodie, având în vedere că au existat multe pauze în relația acesteia cu soțul ei.

În timp ce era invitat în podcastul lui Kelly Ripa, săptămâna trecută, Matthew a făcut șocanta presupunere după ce a tot adus vorba despre cât de mult semănau cei doi actori în copilăria lor.

image

„Te uiți la pozele cu noi și familia mea îl confundă pe el cu mine. Iar familia lui crede, de multe ori, că eu sunt el. Acum câțiva ani, ne aflam împreună în Grecia și mama s-a apucat să-i spună lui Woody că ea îl cunoaște pe tatăl lui. Ea a pus atunci accent pe cuvântul «cunoscut» insinunând că l-a cunoscut destul de bine, în mod intim... Cu toții am rămas pe gânduri după acea intervenție a mamei mele…”, a povestit Matt.

După aceea, s-au pus ambii actori să facă niște calcule și a reieșit că mama lui Matthew și tatăl lui Woodie au petrecut ceva timp împreună cu nouă luni înainte ca actorul să se fi născut, adică într-una dintre separările părinților lui McConaughey.

Matt n-a oferit amănunte despre cum s-au întâlnit mama lui și tatăl lui Harelson și nici n-a precizat care a fost cu adevărat natura relației lor, însă, în mod clar, există posibilitatea ca cei doi actori să fie înrudiți, având în vedere apropierea trecută dintre cei doi părinți ai vedetelor. Incredibil, nu-i așa? Viața bate filmul!

Foto - InstagramRecente

cafea jpg
protest jpg
Cindy Crawford foto  Shutterstock jpg
Sharon Stone foto  Shutterstock jpg
Michelle Obama cu familia foto  Shutterstock jpg
Jennifer Garner foto  Shuttestock jpg
George Clooney, Denzel Washington foto  Shutterstock jpg
Joe Jonas și Sophie Turner foto  Shutterstock jpg
David și Victoria Beckham jpeg
paste jpg
Mila Kunis, Ashton Kutcher foto  Shutterstock jpg
Forma buzelor arata cat esti de afectuos Sursa foto shutterstock 1894073158 jpg
Julia Haart Instagram jpg
horoscop, zodii, stres jpg
Beyonce sursa  Shutterstock jpg
Gordon Ramsay jpg
DISKOteka 5 jpeg
Revista Click! pentru femei Nr 19  15 28 septembrie 2023 jpeg
Michael Kors foto  Shutterstock jpg
Demi Lovato jpg