La 17 ani, câștigă deja 16.000 de dolari pe lună! Cum face bani fiica lui Tom Cruise?

Celebrul actor american are o avere de 620 de milioane de dolari, iar fiica lui adolescentă pare că-i calcă pe urme din punct de vedere financiar. Însă Suri Cruise nu trăiește pe spinarea tatălui bogat, se poate întreține singură…

image

O parte din cele peste 600 de milioane de dolari ar putea să ajungă la fiica pe care Tom Cruise o are cu actrița Katie Holmes și, cel mai probabil, actorul contribuie la stilul de viață lipsit de griji pe care-l are Suri. Însă acest lucru nu-i o certitudine, având în vedere că tatăl și fiica nu mai mențin legătura de ani de zile. Adolescenta a fost crescută doar de mama sa încă de când cei doi actori au divorțat.

Tom Cruise și Katie Holmes au devenit părinți în 2006 și, încă din primele zile de viață ale lui Suri, fetița a fost în prim plan, având în vedere cine este tatăl ei biologic. Chiar în octombrie 2006, fetița a ajuns pe coperta revistei Vanity Fair, iar lumea s-a minunat de frumusețea ei, dar și de norocul de-a veni pe lume într-o familie atât de bogată. Din păcate, cei doi părinți s-au despărțit, iar Holmes a primit custodia copilului. De-atunci, Suri este în grija exclusivă a lui Katie.

Totuși, adolescenta de 17 ani reușește să facă bani și cu ajutorul tatălui ei. Indirect, dar face. Având în vedere notorietatea de care se bucură doar pentru că este sânge din sângele unui superstar de la Hollywood, ca Tom Cruise, Suri reușește să atragă atenția asupra ei.

De fapt, publicația Fandom Wire chiar a dezvăluit că fiica lui Cruise a reușit deja să strângă o mică avere – de jumătate de million de dolari. Cum? Este influencer pe rețelele sociale. Venitul lunar al puștoaicei se ridică la 16.000 de dolari pe lună doar din ce postează ea online, iar averea pe care a strâns-o este deja de 500.000 de dolari.

Preocupată de modă, Suri își cheltuie bună parte din bani pe încălțăminte. Dar nu-i nimic, pentru că reușește să câștige alții mai ales atunci când face reclamă la diverse produse pe diverse platforme online.  

Așadar nici măcar n-a contat că părinții lui Suri s-au despărțit în 2011. Suri Cruise Holmes reușește să trăiescă bine-mersi din mica avere câștigată doar pentru că este copilul unor actori faimoși. Și asta fără să punem în calcul banii pe care Tom i-ar trimite fiicei sale pentru a plăti pentru stilul de viață al răsfățatului copil.

Se zvonește că Tom este cel care plătește pentru educația fiicei sale și îi trimite câte 400.000 de dolari pe an mamei sale până când copilul va împlini 18 ani. Iar, după majorat, adolescenta va putea să se întrețină singură și mai multe nu, la ce sume încasează deja din micile ei „afaceri”!

Foto - Shutterstock, Instagram



Recente

Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg