Tom Cruise a avut grijă de mama lui până la final. Ea ajunsese în scaunul cu rotile

Pentru noi, el este superstarul hollywoodian pe care-l admirăm în filme. Pentru mama lui, a fost sprijinul ei până-n ultima sa clipă de viață.

image

Mary Lee Pffiefer l-a considerat pe Tom un fiu devotat, bun la suflet și un frate iubitor pentru surorile lui. Cruise a avut grijă de familia lui, mai ales de cea care i-a dat viață, în detrimentul propriei cariere.

Vedeta a avut o copilărie complicată. De la 11 ani, capul familiei i-a părăsit pe el, pe surorile lui și mama Mary. Ca să-și întrețină copiii, mama avea trei slujbe, iar adolescentul Tom s-a angajat și el tocmai pentru a-l ajuta financiar pe părintele copleșit de probleme. După ce muncea toată ziua, ajungea acasă și-i făcea mamei masaj la picioare.

Tatăl lui Tom, Thomas Cruise Mapother al III-lea, era un abuzator alcoolic, care și-a părăsit familia când Tom avea 11 ani. Așa că mama Mary și surorile actorului, Lee Anne, Marian și Catherine, au rămas în grija singurului „bărbat” al familiei.

În august 1975, cei doi părinți au divorțat. Post-divorț, Thomas s-a însurat din nou, lucru care nu i-a picat deloc bine lui Tom. Actorul nu și-a mai văzut niciodată tatăl de-atunci. Însă s-a concentrat pe mama lui, care s-a măritat din nou și ea, la un moment dat.

Când Mary se întoarcea acasă seara, Tom îi spăla picioarele cu apă caldă și îi masa picioarele timp de 30 de minute. Cu toate că primeau și ajutor financiar de la stat, familia actorului de-abia se descurca cu banii. Munca asiduuă a femeii i-a afectat, la un moment dat, sănătatea. O ruptură de disc a imobilizat-o timp de opt luni. Magazinul în care lucra n-a ajutat-o în niciun fel după accidentul suferit la muncă. Doar Tom i-a sărit în ajutor. S-a maturizat repejor și s-a pus pe făcut bani. Nici nu ajunsese la adolescență atunci când câștiga bani din distribuit ziare, tuns peluzele vecinilor și făcut curat în grădinile oamenilor.  

image

Nu-i de mirare că relația lui Tom cu mama lui devenea tot mai apropiată. Când a devenit faimos la Hollywood, actorul și-a luat mama pe covorul roșu, la evenimente, și a invitat-o pe sora lui, Catherine, să locuiască, cu cei doi copii ai ei, la el acasă.

Succesul obținut de superstarul hollywoodian a fost rezultatul efortului depus de mama lui Tom, care l-a susținut pe unicul ei fiu în toate demersurile lui profesionale. Mary s-a retras din viața publică și nu și-a mai însoțit fiul la premiere din momentul în care au început să apară problemele medicale. Ultima dată când am văzut-o alături de Cruise a fost în 2009, la Globurile de Aur.

În mai 2016, Mary și-a făcut ultima ieșire publică de Ziua Mamei, în Florida, unde s-a plimbat cu barca. Sora lui Tom, Marian, a fost prezentă atunci, la fel și fiul adoptiv al actorului, Connor, și fosta soție a lui Cruise, Nicole Kidman. Mary era într-un scaun cu rotile și respira cu ajutorul unui tub. Iar unicul ei fiu, Tom Cruise, i-a fost alături până în ultima clipă.  

Fosta educatoare și mama a lui Tom Cruise și-a dat ultima suflare în 2017, la 80 de ani. A murit în somn, din cauza unei boli necunoscute public. Revista People susține că fiul ei a avut grijă de ea, care și-a petrecut ultima parte din viață într-un scun cu rotile, până la final.

Foto - Shutterstock



Recente

Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin  jpg
OCC Elixirul Dragostei UNITER jpg
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (1) jpeg
eclipsa  foto   Shutterstock jpg
Nationala Feminina de Fotbal jpg
Angelina Jolie și Shiloh jpeg
Elizabeth Hurley  foto   Instagram jpg