Zac Efron are agorafobie. „Pur și simplu, nu ies din casă‟

Zac Efron, în vârstă de 34 de ani, și-a făcut curaj și a vorbit în cadrul unui interviu despre o problemă cu care se confruntă de mult timp - agrofobia, o teamă care îi afectează serios activitățile de cu zi. Iată prin ce trece actorul! 

image

Starul din filmul „Baywatch‟, Zac Efron, a recunoscut că se confruntă cu agrofobie, o tulburare care îi amenință stilul de viață. Din cauza agrofobiei, Zac Efron evită să își viziteze prietenii sau să își petreacă timpul liber în spații aglomerate. 

Citește și: Cum trăiesc cei care suferă de fobia de cafea, prăjituri sau cadouri 

Ce înseamnă agrofobie?  

Agrofobie este un termen care definește teama de a fi singur în anumite locuri, mai ales în locuri publice, aglomerate, care nu pot fi părăsite imediat, așa cum sunt piețele, stadioanele sau alte spații întinse. 

Uneori, indivizii care se confruntă cu agrofobie, refuză să își părăsească casa sau le este teamă să fie singuri acasă. Evitarea de către indivizi a locurilor publice le poate afecta capacitatea de a-și îndeplini resposabilitățile de zi cu zi, de exemplu: mersul la cumpărături, mersul la serviciu sau mersul la medicul de familie.

Debutul agrobobiei apare la vârsta de 18-35 de ani și atrage după sine anxietatea. 

Zac Efron este victima agrofobiei 

În timpul unui interviu pentru revista „Men’s Health‟, Zac Efron a vorbit deschis despre această tulburare. „Pur și simplu, nu ies din casă‟, a precizat actorul. „Grupurile mari de oameni îmi declanșează agrofobie‟, a continuat el. 

Vezi și: Cele mai bizare frici ale vedetelor. Cui îi e teamă de praf, toalete, fluturi sau furtuni? 

De asemenea, în cadrul interviului, Zac Efron a vorbit și despre antrenamentele sportive și despre rutina care l-a ajutat să aibă un trup de invidiat în filmul de succes, „Baywatch‟, din anul 2017. 

Actorul a declarat că, pentru a fi în formă, a respectat un program dur pe care, cu siguranță, nu l-ar mai urma și acum: „Mă confruntam cu insomnie și am căzut și într-o depresie destul de gravă, pentru o lungă perioadă de timp. Mi-a fost greu să mă reorientez. În cele din urmă, am realizat că luam prea multe diuretice‟, a mărturisit el. 

Sursă foto: Shutterstock  



Recente

festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg