Zodia îţi spune de ce oamenii te interpretează greşit

1 78071 original jpg jpeg

Dacă te întrebi de ce eşti înţeleasă greşit sau judecată când tu ai dreptate, ar trebui să te gândeşti la cât de mult poate influenţa semnul tău zodiacal aceste aspecte. Poate pare greu de crezut, dar caracteristicile care te definesc pot fi motivul pentru care eşti neînţeleasă de cei din jur.

Iată de ce nu este înţeles fiecare semn zodiacal!

Berbec

Ai tendinţa de a fi foarte rece cu oamenii care te înconjoară. Din acest motiv, ele cred că tu nu eşti capabil că ai sentimente sau să arăţi emoţii pentru ceva. Persoanele din jurul tău mai cred despre tine că nu îţi faci griji pentru lucrurile mici, când, în realitate, tu ai foarte mare grijă de tine, acordând atenţie şi celor mai mici obstacole care pot să apară.

Taur

Eşti o persoană inteligentă, care ştie când trebuie să îşi arate blândeţea şi când nu. Oamenii din jur cred despre tine că nu îţi place să îţi arăţi sentimentele, dar şi că nu îţi pasă de sentimentele celorlalţi. Însă, adevărul este că ţie îţi pasă, doar că tu ştii cum se pot juca oamenii cu emoţiile şi nu vrei să fii folosită şi rănită.

Gemeni

Oamenii cred că ai o personalitate falsă, că eşti doritoare de a încerca lucruri noi şi că nu te opreşti de la nimic. Dar ei înţeleg greşit faptul că natura ta duală nu te obligă să faci acelaşi lucru din nou şi din nou, abandonând lucrurile şi oamenii atunci când te plictiseşti de ele/ei.

Rac

Se ştie că eşti foarte sensibilă. Din acest motiv, oamenii din jur consideră că eşti foarte uşor de influenţat şi că vei continua să rămâi alături de o persoană care te răneşte foarte mult. Dar adevărul nu este acesta. Nativul Rac are foarte mare încredere în el, nu se lasă aşa de uşor influenţat de nimeni, nici măcar de familie, luând singur decizii.

Leu

Eşti înţeleasă greşit pentru că nu eşti suficient de sigură pe tine. Cei din jur cred că eşti prea încrezătoare spunând că tu nu ai nevoie de nimeni şi nici de sprijinul lor. Cea care este înţeleasă într-o formă greşită este independenţa ta. De multe ori preferi să fii singur, pentru că ai observat că cei din jur nu te înţeleg.

Fecioară

Oamenii din jurul tău cred că eşti o persoană plictisitoare, care nu are niciun hobby şi că totul este despre muncă, pentru că este cea mai importantă pentru tine. Dar tu consideri că munca este o distracţie care te ajută să creşti şi să evoluezi în acelaşi timp. Nu îţi displac alte activităţi extra şi nici nu îi judeci pe cei care ies şi se distrează. Tu eşti fericită cu modul tău de viaţă, doar că oamenii nu vor să înţeleagă acest lucru.

Balanţă

Tu eşti prietenul acela căruia i se cer mereu favoruri, pentru că ei ştiu că nu vei spune niciodată ”nu”.  Dar ceea ce alţii nu-şi dau seama este că te poţi plictisi de cererile lor constante. Oamenii care fac asta nu sunt, desigur, prietenii tăi adevăraţi! Vei ajunge să te gândeşti mai întâi la tine, apoi la ceilalţi. A lua o poziţie nu înseamnă că eşti egoist, ci că vrei să ai grijă şi de tine.

Scorpion

Oamenii din jurul tău consideră că este imposibil să te rănească, deoarece ai o personalitate puternică care te ajută să îţi ascunzi sentimentele. Ei cred că eşti ca o stâncă solidă şi foarte stabilă din punct de vedere emoţional pentru a simţi durerea. Este adevărat că ai un sistem de apărare bun, care îţi permite să gestionezi durerea, dar există momente în care îţi doreşti să fii şi tu înţeles de cineva.

Săgetător

Oamenii presupun că ştiu totul despre tine. Ei presupun că te-au judecat bine, dar nu pot deoarece eşti un mister care nu poate fi rezolvat aşa de uşor. Eşti ca un puzzle cu piese mici sau un călător care întotdeauna explorează, ca un rătăcitor, chiar în timp ce staţionează.

Capricorn

Oamenii care nu te cunosc cred că eşti arogantă şi nepoliticoasă. Dar prin faptul că tu ai aşteptări mari de la tine deoarece eşti o persoană care munceşte mult, te aştepţi ca oamenii din jur să fie la fel de buni ca şi tine sau chiar mai buni. Nu îţi place să îi judeci pe ceilalţi pentru lucrurile cu care s-au născut, ci pentru ceea ce fac.

Vărsător

De cele mai multe ori, eşti înţeleasă greşit pentru că nu îţi arăţi emoţiile. Dar ţie îţi place să arăţi sentimente precum dragostea şi afecţiunea cu grijă şi ai motivele tale pentru care le ascunzi de anumiţi oameni. Acest lucru îi face pe cei din jur să se întrebe dacă simţi dragostea.

Peşti

Cei din jur fac greşeala de a gândi că pot fi mereu alături de tine, să te strige cu voce tare şi să presupună că vei lua atitudinea lor. Este greşit să gândească aşa. Tu nu trebuie să îi laşi să se simtă mai bine decât tine, pentru că nu meriţi să fii minţită şi înşelată. Trebuie să te îndepărtezi de rău, iar ei trebuie să înţeleagă că nu îţi place să fii jignită.