Zodiac: Ce greşeli faci în pat

1 71809 original jpg jpeg

Oricât de mult te-ai strădui să fii „amanta” perfectă pentru partenerul tău, se pare că anumite greşeli sau stângăcii în pat sunt, de fapt, dictate de astre. Descoperă cum te influenţează semnul zodiacal în dormitor.

Berbec

Ai tendinţa de a grăbi lucrurile. Încearcă să te focusezi doar asupra momentului şi să îţi muţi gândul de la orice altceva ţi-ar putea solicita atenţie în acele clipe.

Taur

Nu e întotdeauna vorba despre ce îţi doreşti tu în pat. Trebuie să ţii cont de faptul că şi partenerul tău poate avea anumite fantezii sau dorinţe şi că patul nu este un câmp de luptă unde câştigă cine este mai insistent. Chiar dacă nu vrei să faci asta,trebuie să fii mai deschisă la un compromis.

Gemeni

Nu e nimic mai rău decât un amant nehotărât. Concentrează-te pe ceea ce vă face pe tine şi pe partenerul tău fericiţi. Încearcă să fii mereu la fel de afectuoasă şi manifestă-te la fel de energic de fiecare dată. Eforturile tale nu vor trece neobservate.

Rac

Este timpul să fii mai încrezătoare în forţele proprii. Nesiguranţa ta în dormitor vă trage pe amândoi în jos. Te temi să nu greşeşti? Nu ai de ce. Toată lumea mai gafează,chiar şi în dormitor.

Leu

Spre deosebire de Rac,ai tendinţa de a fi un pic prea încrezătoare. Aroganţa însă este extrem de neatrăgătoare. Nu mai spune „vei vedea că sunt cea mai bună femeie cu care te-ai culcat vreodată”. Este capabil să observe şi singur asta… dacă e adevărat.

Fecioară

Da,există întotdeauna loc pentru mai bine... chiar şi în pat. Dar,asta nu înseamnă că trebuie mereu să îi dai sfaturi iubitului tău. Critica excesivă este moartea pasiunii. Fii mai relaxată şi lasă lucrurile să meargă de la sine.

Balanţă

Un partener care nu ştie ce îşi doreşte este un amant îngrozitor. Fă-ţi o favoare şi analizează bine şi în linişte ce îţi place şi ce nu şi,apoi,cu multă diplomaţie şi delicateţe,împărtăşeşte-i iubitului cerinţele tale. Şi,dacă nu ştii ... spune-i asta. Onestitatea este cheia succesului.

Scorpion

Sexul este una dintre experienţele cele mai intime în viaţă şi trebuie să ai încredere deplină în partenerul tău,pentru a te simţi în largul tău. Bucură-te de sex,dacă vrei să treci la nivelul următor.

Săgetător

Orice ai face,nu mai promite nimic în pat. Nimeni nu vrea un partener care promite mai mult decât poate oferi. Dacă ai ceva de dat,fă-i o surpriză. Aşteptările peste măsură nu pot duce decât la eşec.

Capricorn

Nu este niciun secret faptul că sexul nu merge neapărat întotdeauna conform planului. Anumite experienţe sunt mai bune decât altele,dar atitudinea ta cu siguranta are un impact important. Realaxează-te şi dedică-te trup şi suflet momentului,fără a face din orice greşeală un motiv de analiză.

Vărsător

Nu eşti expert la manifestarea emoţiilor,însă o relaţie intimă are nevoie de trăiri intense şi de confirmare,pentru ca partenerul să vadă cum te simţi şi să meargă înainte sau să schimbe tactica. Asta va face legătura mai puternică şi experienţamult mai plăcută.

Peşti

Nu este întotdeauna uşor pentru tine să vezi partea plină a paharului.  Nu prea reuşeşti în dormitor să uiţi de grijile zilnice. Trebuie totuşi să te concentrezi asupra a ceea ce vă face fericiţi,înainte de orice.



Recente

Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg