Zodiac: Ce greşeli faci în pat

1 71809 original jpg jpeg

Oricât de mult te-ai strădui să fii „amanta” perfectă pentru partenerul tău, se pare că anumite greşeli sau stângăcii în pat sunt, de fapt, dictate de astre. Descoperă cum te influenţează semnul zodiacal în dormitor.

Berbec

Ai tendinţa de a grăbi lucrurile. Încearcă să te focusezi doar asupra momentului şi să îţi muţi gândul de la orice altceva ţi-ar putea solicita atenţie în acele clipe.

Taur

Nu e întotdeauna vorba despre ce îţi doreşti tu în pat. Trebuie să ţii cont de faptul că şi partenerul tău poate avea anumite fantezii sau dorinţe şi că patul nu este un câmp de luptă unde câştigă cine este mai insistent. Chiar dacă nu vrei să faci asta,trebuie să fii mai deschisă la un compromis.

Gemeni

Nu e nimic mai rău decât un amant nehotărât. Concentrează-te pe ceea ce vă face pe tine şi pe partenerul tău fericiţi. Încearcă să fii mereu la fel de afectuoasă şi manifestă-te la fel de energic de fiecare dată. Eforturile tale nu vor trece neobservate.

Rac

Este timpul să fii mai încrezătoare în forţele proprii. Nesiguranţa ta în dormitor vă trage pe amândoi în jos. Te temi să nu greşeşti? Nu ai de ce. Toată lumea mai gafează,chiar şi în dormitor.

Leu

Spre deosebire de Rac,ai tendinţa de a fi un pic prea încrezătoare. Aroganţa însă este extrem de neatrăgătoare. Nu mai spune „vei vedea că sunt cea mai bună femeie cu care te-ai culcat vreodată”. Este capabil să observe şi singur asta… dacă e adevărat.

Fecioară

Da,există întotdeauna loc pentru mai bine... chiar şi în pat. Dar,asta nu înseamnă că trebuie mereu să îi dai sfaturi iubitului tău. Critica excesivă este moartea pasiunii. Fii mai relaxată şi lasă lucrurile să meargă de la sine.

Balanţă

Un partener care nu ştie ce îşi doreşte este un amant îngrozitor. Fă-ţi o favoare şi analizează bine şi în linişte ce îţi place şi ce nu şi,apoi,cu multă diplomaţie şi delicateţe,împărtăşeşte-i iubitului cerinţele tale. Şi,dacă nu ştii ... spune-i asta. Onestitatea este cheia succesului.

Scorpion

Sexul este una dintre experienţele cele mai intime în viaţă şi trebuie să ai încredere deplină în partenerul tău,pentru a te simţi în largul tău. Bucură-te de sex,dacă vrei să treci la nivelul următor.

Săgetător

Orice ai face,nu mai promite nimic în pat. Nimeni nu vrea un partener care promite mai mult decât poate oferi. Dacă ai ceva de dat,fă-i o surpriză. Aşteptările peste măsură nu pot duce decât la eşec.

Capricorn

Nu este niciun secret faptul că sexul nu merge neapărat întotdeauna conform planului. Anumite experienţe sunt mai bune decât altele,dar atitudinea ta cu siguranta are un impact important. Realaxează-te şi dedică-te trup şi suflet momentului,fără a face din orice greşeală un motiv de analiză.

Vărsător

Nu eşti expert la manifestarea emoţiilor,însă o relaţie intimă are nevoie de trăiri intense şi de confirmare,pentru ca partenerul să vadă cum te simţi şi să meargă înainte sau să schimbe tactica. Asta va face legătura mai puternică şi experienţamult mai plăcută.

Peşti

Nu este întotdeauna uşor pentru tine să vezi partea plină a paharului.  Nu prea reuşeşti în dormitor să uiţi de grijile zilnice. Trebuie totuşi să te concentrezi asupra a ceea ce vă face fericiţi,înainte de orice.Recente

Ryan Reynolds jpg
Oprah Winfrey jpg
POZA png
Shannen Doherty  foto   Shutterstock jpg
Jennifer Lopez jpg
Kate Middleton jpg
Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg