Zodiac: Singură? Iată cum te poţi distra în concediu!

1 70597 original jpg jpeg

Ţi se pare destul de greu să te distrezi când eşti singură şi mergi în concediu împreună cu prietenii tăi familişti convinşi. Iată ce poţi face pentru a te simţi bine, în funcţie de zodie.

Berbec

Berbecii sunt cel mai des tachinaţi de familie pentru că sunt singuri. Foloseşte asta în favoarea ta. Fă-i să creadă că suferi şi atrage toată atenţia asupra ta. Vrei în club? Plânge-te de cât de singură te simţi şi vezi cum prietenii tăi vor sări imediat să te scoată din stare,însoţindu-te pretutindeni.

Taur

Te bucuri că nu trebuie să dai socoteală nimănui. Îţi place să te distrezi şi profiţi de concediu ca să faci noi cuceriri.

Gemeni

Deşi îţi lipseşte compania lui,acum ai timp doar pentru tine. Începi cu o plimbare lungă şi te gândeşti la cât este de bine să alegi singură destinaţia de vacanţă.

Rac

Nu îţi pasă de privirile compătimitoare ale celor din jur. Eşti singură şi te simţi bine exact aşa cum eşti. În plus,acum ai ocazia să experimentezi ceva nou,cum ar fi sex cu un bărbat şarmant întâlnit în concediu.

Leu

Şi aşa eşti o independentă,deci faptul că eşti singură nu poate fi decât un lucru bun. Te distrezi de minune în cluburi şi la piscină,flirtând cu toţi băieţii drăguţi pe care îi întâlneşti. La cât eşti de focoasă,nu este exclus nici să te alegi cu un nou iubit.

Fecioară

Eşti o persoană solitară,deci în acest concediu te duci la munte sau la mare singură,doar tu cu gândurile tale. Acum este momentul să îţi pui ordine în viaţă.

Balanţă

Cine spune că nu te poţi distra şi dacă eşti singură? Cu o gaşcă de prieteni ca ai tăi ai toate şansele să uiţi de singurătate. Amicii tăi vor face tot posibilul să te distrezi maxim.

Scorpion

Îţi place să experimentezi,de aceea vei profita din plin de concediu pentru a merge în cât mai multe locuri. Iar dacă cineva îţi face avansuri,nimic nu te împiedică să le dai curs.

Săgetător

Nu eşti genul care să se învârtă în jurul cozii. Poţi fi romantică şi dacă eşti singură. Cu siguranţă alegi o zonă destinată îndrăgostiţilor,iar asta nu te împiedică deloc să te simţi minunat.

Capricorn

Chiar dacă eşti singură,unica ta distracţie sunt cărţile. Îţi place să te bucuri de un roman bun pe o plajă pustie.  

Vărsător

Acum că eşti singură,nimic nu te mai împiedică să pleci în căutarea lui Făt Frumos. Şi cu siguranţă nu cauţi  prea aproape de casă,dacă era pe aici,te găsea el până acum…

Peşti

Eşti cunoscută pentru abilitatea de a te adapta oricărei situaţii. Dacă nu ai iubit,găseşti rapid unul,iar apoi îţi vezi liniştită de concediu.



Recente

Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  Instagram jpg
Khloe Kardashian a slabit jpg
musafiri  jpg
Gigi Hadid  sursa   Instagram jpg