Zodiacul dragostei: Cât de focos este în pat?

poziţii sexuale ca să nu rămâi însărcinată jpeg

Deşi fiecare persoană este unică în felul ei când se îndrăgosteşte, există anumite caracteristici ale semnelor zodiacale care dictează per ansamblu felul în care ne comportăm când vine vorba de sex.

Află cât este de focoas iubitul tău în funcţie de semnul zodiacal sub care s-a născut.

Zodiacul dragostei:Berbec

În ciuda faptului că tânjeşte după o noapte de dragoste romantică,berbecul nu suportă preludiul. Este impulsiv şi nerăbdător,aşa că sexul se rezumă la un principiu simplu:punct ochit,punt lovit,fără pierdere de vreme. Deci,pentru o partidă de sex sălbatic,nativul este persoana potrivită.

Zodiacul dragostei:Taur

Cu toate că acest semn este cunoscut ca fiind foarte încăpăţânat,rigiditatea nu este una dintre problemele lui. Este deschis să experimenteze în pat şi să descopere noi poziţii alături de parteneră. Dacă îl scoţi din zona de confort,vei fi plăcut surprinsă.  

Zodiacul dragostei:Gemeni

Gemenii simt prin toţi porii. Pentru ei sexul nu se limitează la organele de reproducere. Le place să vorbească murdar,să vadă,să simtă,să audă,iar sexul nu poate debuta decât cu preludiu,fie cu un masaj,fie cu o baie romantică.

Zodiacul dragostei:Rac

Racii sunt nostalgici înăscuţi şi,desigur,de modă veche. Este cam greusă ai parte de o partidă de sex fierbinte alături de nativul acestei zodii. Totuşi,când iubesc,aceştia ştiu cum să-şi facă partenera să se simtă specială.

Zodiacul dragostei:Leu

Cine ar fi spus că nonconformiştii Lei,care iubesc să stea în lumina reflectoarelor,sunt,de fapt,nişte pudici în pat? Problema lor este că sunt neîncrezători în calităţile lor,dar,dacă ştii să le gâdili orgoliul,vei scoate la iveală fiara din ei… în sensul bun al cuvântului.

Zodiacul dragostei:Fecioară

Deşi când spui Fecioară te gândeşti la puritate,adevărul este că nativii zodiei nu sunt deloc cuminţi. Aceştia reprezintă senzualitatea pe care o emană prin toţi porii. Dacă ai un partener Fecioară,aşteaptă-te să îţi facă tot felul de propuneri surpinzătoare,când sunteţi în pat. Aşa că,în cazul în care nu eşti dispusă să dai totul în dormitor,stai departe de ei.

Zodiacul dragostei:Balanţă

Balanţele fac orice pentru persoana iubită,deci tu vei fi în centrul atenţiei de fiecare dată când faceţi dragoste. Ei pun satisfacţia partenerului pe primul loc,în detrimentul propriei persoane. Sex sălbatic? Nu chiar,dar nu ai de ce te plânge!

Zodiacul dragostei:Scorpion

Nativii din Scorpion sunt cei mai focoşi  din tot zodiacul. Au zero  inhibiţii şi sunt dispuşi să experimenteze orice poziţii văzute în filmele pentru adulţi. Dacă nu eşti dispusă să faci orice în dormitor,în lift,în parc sau în piscină,stai departe de ei. Nu le place monotonia.

Zodiacul dragostei:Săgetător

Pasiuneaeste calitatea lor numărul 1. Dacă vrei un partener dedicat sută la sută relaţiei,l-ai găsit. Este un adevărat macho,dispus să dea totul,dar aşteaptă acelaşi lucru de la parteneră. Cât timp sunteţi pe aceeaşi lungime de undă,sexul nu va avea de suferit.

Zodiacul dragostei:Capricorn

Sunt destul de rigizi,defect care pleacă de la lipsa de încredere în propria senzualitate. Nu le place să experimenteze sau să încerce poziţii noi. Nu le plac joculeţele. Pentru ei sexul se limitează la 2-3 poziţii,pe care simt ei că le stăpânesc cel mai bine.

Zodiacul dragostei:Vărsător

Nu se aprinde prea uşor,de aceea este nevoie să îi aţâţi interesul pe parcursul întregii zile,pentru a scoate ce-i mai bun din el. Trimite-i mesaje deocheate,poze cu tine în poziţii fierbinţi şi invitaţii indecente. Când ajungi acasă,vei găsi un adevărat leu în pat.

Zodiacul dragostei:Peşti

Peştii sunt incredibil de empatici,de aceea se vor pune în piele ta de fiecare dată când faceţi sex. Totodată,ei pot fi destul de neinspiraţi,aşa că va trebui să preiei tu frâiele,dacă vrei să ieşiţi din monotonie.



Recente

Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
elvis presley jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg