Zodii de neînduplecat

1 77576 original jpg jpeg

Unele zodii sunt atât de dificile şi de neiertătoare, încât te pot transforma, peste noapte, din prieten, în duşman. Dacă ai intrat în vizorul lor şi le-ai supărat cu ceva, te vor scoate de la inimă cât ai clipi. Iată cu ce zodii sensibile ai de-a face!

Berbec

Dacă te cerţi cu nativii Berbec, aşteaptă-te la consecinţe, căci ei nu ştiu ce înseamnă diplomaţia. Dat fiind faptul că sunt foarte impulsivi şi pasionali, s-ar putea să se simtă jigniţi sau luaţi peste picior, aşa că nu se vor feri să îţi reproşeze acest lucru. Dacă îi răneşti, nu vor mai avea încredere vreodată în tine şi nici nu te vor mai considera drept prieten. Ai grijă ce anume alegi să le spui şi pe ce ton. Sunt foarte sensibili!

Taur

Când vine vorba de a scoate pe cineva de la suflet, nativii Taur sunt campioni. Spre deosebire de nativii Berbec, aceştia vor reflecta asupra faptelor, înainte de a lua o decizie. Ei nu acţionează din impuls, ci mai degrabă din sentimente rănite şi un strop de raţiune. După ce s-au îndepărtat de tine, nimeni nu le mai poate schimba mentalitatea.

Leu

Învaţă cum să scapi de persoanele toxice din viaţa ta de la nativii Leu. Ei nu numai că blochează pe cineva din cauză că au fost răniţi, dar şi pentru că preferă să se simtă mai bine singuri. Dacă observă, în timp, că perioada petrecută alături de tine nu este una plăcută, vor renunţa la tine fără să stea pe gânduri. Nu sunt oameni răi, ci mai degabă selectivi.

Scorpion

De regulă, nativii Scorpion se implică foarte mult în relaţii de orice natură. Obişnuiesc să îşi formeze un grup mare de prieteni, cu care să socializeze şi să petreacă mult timp. Totuşi, dacă observă că nu le împărtăşeşti opiniile, îi contrazici mereu, ba chiar îi antipatizezi, vor scăpa de tine cu siguranţă. Şi nu pe furiş, ci de faţă cu toată lumea. Firi combative, nativii Scorpion îţi vor spune în faţă că nu mai ai ce căuta în viaţa lor.

Vărsător

Ce rost are să fii prieten cu cineva care nu îţi înţelege felul de a fi? Asta e întrebarea care apare destul de des în mintea nativilor Vărsător. Cu o personalitate aparte, idealişti şi nonconformişti, nativii Vărsător nu vor pe oricine prin preajmă, motiv pentru care îşi testează apropiaţii şi vor să se convingă de faptul că sunt înţeleşi pe deplin. Nu numai că nu suportă să nu îi înţelegi şi să îi respecţi, dar nici ideea de a nu îi admira pentru ceea ce fac. Nu ţine de tine să le fii prieten, ci de caracterul tău. În fond, fie vă potriviţi perfect, fie sunteţi firi total diferite.Recente

Meryl Streep, Jennifer Lawrence, Charlize Theron, salariu negociat foto  Shutterstock jpg
Cei mai impiedicati hoti din lume Sursa foto Shutterstock 2045111030 jpg
Coolio, 10 copii și mai multe amante foto  Shutterstock jpg
Obiceiurile regelui charles al III lea, foto instagram jpg
Katy Perry jpg
Obiceiul alimentar al actritei Gwyneth Paltrow o face sa se simta grozav la 50 de ani Sursa foto Shutterstock 1544970053 jpg
Kim Kardashian, reguli în avionul privat sursa foto  Instagram Kim Kardashian jpg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Camilla Parker si Charles jpg
Antonio Banderas si iubita lui demonstreaza ca dragostea nu are varsta Sursa foto Shutterstock 1409689958 jpg
new amsterdam 2 png
Pablo Picasso, primul cuvânt rostit sursa foto  Shutterstock jpg
Cel mai bun bucatar din lume, shutterstock jpg
Coolio, videoclip Gangsta's Paradise, Michelle Pfeiffer 1 Sursă foto  Shutterstock jpg
Coperta CPF 20 jpg
regina cu catelul jpg
Marilyn Monroe, adepta operațiilor estetice Chip transformat Coleaj Sursa foto  Imdb jpg
Ce scrie pe cele mai ciudate pietre funerare ale celebritatilor Sursa foto Pixabay jpg
Janice serial Friends jpg
Amal si George Clooney jpg