Zodiile problemă

1 81740 original jpg png

Există unele persoane care au o plăcere în a face rău şi a cauza probleme celor din jur. Intenţionat sau nu, aceşti nativi sunt consideraţi sadici emoţionali, întrucât pot transforma viaţa oricui într-un calvar. Află de cine trebuie neapărat să te fereşti!

Berbec

Nativul Berbec îţi poate face viaţa un Iad dacă nu ştii să te comporţi aşa cum îi place. Fire răzbunătoare, nu suportă ca cineva să îl tragă pe sfoară şi să rămână nepedepsit. Pentru acest individ, nu dragostea şi ataşamentul sunt cele care contează, ci controlul total asupra oricărei situaţii şi reputaţia.

Gemeni

Deşi nativul Gemeni este o persoană sociabilă şi prietenoasă, când vine vorba de rivalitate, nu acceptă concurenţa. De aceea, va face tot posibilul să îi facă rău celui apropiat. Este un om invidios şi răuvoitor şi se poate transforma într-un duşman de temut. E în stare să mintă şi să pună beţe în roate pentru a obţine tot ce îşi doreşte.

Leu

Nativul Leu adoră să fie apreciat şi slăvit ca şi cum ar fi o zeitate. Este atât de lăudăros şi se mândreşte atât de mult cu aspectul său fizic încât nu mai vede pe nimeni altcineva în jur. Dacă o persoană îi spune ceva rău, acesta se va înfuria şi va începe un adevărat război asupra ei. Orice ar fi, nu trebuie jignit şi nici criticat.

Scorpion

Dacă eşti sinceră cu nativul Scorpion, acesta îţi va fi cel mai bun prieten. În schimb, dacă află că îl minţi sau că îl trădezi, va face orice îi stă în putere pentru a te pedepsi şi a te dezarma. Nu accept ideea de minciună în viaţa lui, iar printre pedepsele pe care le aplică se numără chiar şi violenţa. Îi place să rănească atât fizic, cât şi verbal şi este o persoană care ţine mânie.

Săgetător

Nativul Săgetător vrea ca toată atenţia să fie îndreptată asupra lui când este în preajmă, aşa că să nu cumva să îţi treacă prin gând să te uiţi după altcineva. Chiar şi o simplă privire îl poate enerva astfel încât să îşi dorească să îţi facă rău. Are o plăcere în a cauza probleme altor persoane şi nu este cel mai de încredere când vine vorba de păstrarea secretelor.



Recente

Zodii ai caror nativi sunt atenti la detalii  Sursa foto shutterstock 2039710754 jpg
Traditii la nunta jpg
Chris Pine arată diferit  jpg
Prințesa Roz  foto   Shutterstock jpg
mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg