Gina Pistol, ritual de frumuseţe

Gina Pistol, iubita lui Smiley, a mărturisit că cel mai greu lucru pentru ea a fost bagajul. Vedeta Antena 1 a fost nevoită să calculeze exact tot ce îi trebuie şi să elimine obiectele inutile din bagaj.

Pentru ritualul de înfrumuseţare, Gina Pistol a apelat la produse speciale. A folosit cosmetice de păr care colorează şi hidratează în acelaşi timp, pentru ca nuanţa părului ei să nu fie alterată de soarele din India.

Ce cosmetice a folosit Gina Pistol în India

Cât despre make-up, a avut produsele de bază la ea. A folosit tot timpul măşti hidratante pentru ca tenul ei să nu se usuce din cauza temperaturilor ridicate. Cât despre ţinute, Gina Pistol a cărat după ea 40 de piese vestimentare pentru a arăta cât mai bine la TV.

E clar că ai avut parte de condiţii privilegiate în timpul filmărilor. Totuşi, ce a fost greu pentru tine, în cele două luni petrecute în Asia şi India?

Singurul avantaj pe care noi, cei din echipa de producţie, îl aveam faţă de concurenţi era că, la finalul zilei de filmare, aveam certitudinea cazării. Dar asta nu înseamnă că toate locurile unde am dormit erau minunate. Am avut parte şi de nopţi nedormite pentru că angajaţii unui hotel făceau multă gălăgie în toiul nopţii, fără să ţină cont de nimic, deşi eu urma să mă trezesc în jur de ora 4 pentru a mă pregăti de o nouă zi de filmare. A fost dificil şi pentru noi, nu doar pentru concurenţi. Ne-a lipsit confortul de acasă şi nu ştiam niciodată ce ne aşteaptă seara, când ajungem la cazare. Dar acum văd imaginile cu vedetele Asia Express şi nu îmi vine să cred prin ce locuri au dormit, prin ce experienţe au trecut. Eu îi vedeam că sunt foarte obosiţi, pentru că au avut şi seri în care nu reuşeau să închidă un ochi, din cauza condiţiilor de cazare, dar nu mi-am imaginat că a fost atât de greu! Asia Express este un proiect frumos, dar extrem de greu, însă ce ne aduce zâmbetul pe buze de fiecare dată este reacţia telespectatorilor, care ne urmăresc ediţie de ediţie şi ne felicită pentru faptul că le oferim un produs foarte bun.

Ţinând cont de asta, cum arăta rutina ta de îngrijire?

Progamul meu de îngrijire s-a adaptat la dinamica filmărilor Asia Express. A fost foarte greu să includ în bagaj toate cosmeticele de care aveam nevoie, mai ales că am luat cu mine şi peste 40 de ţinute. Cu toate acestea, pe sticlă trebuie să arătăm bine, aşa că am încercat să includ toate produsele de bază pentru ten şi păr, de care ştiam că nu mă pot lipsi. La recomandarea hairstylistului meu, mi-am luat un şampon special nuanţator, ulei şi o mască hidratantă, căci în fiecare dimineaţă mă coafam, apoi, fiind pe teren, îmi expuneam părul la căldură, soare şi umiditate. Nici cu machiajul nu a fost mai uşor, dar măştile de ten pentru curăţare şi hidratare m-au ajutat, mai ales din cauza faptului că zi de zi îmi retuşam machiajul în micile pauze, când aşteptam concurenţii să ajungă la punctul final de oprire. Pe tot parcursul filmărilor, am purtat la mine o trusă cu câteva produse-cheie, o pudră, un blush, o cremă cu protecţie solară şi un gloss de buze de care nu mă pot lipsi nici acasă.

Film. Smiley şi Gina Pistol, în comedia „Oh, Ramona!” VIDEO

De ce ţi-a fost cel mai dor în cele două luni cât ai fost plecată?

Deşi sunt un om căruia îi place enorm să călătorească, de data aceasta mi-a fost mai dor ca oricând de casa mea, de mirosul din casă, de patul meu, de baia mea, de omul drag, de pisică, de prieteni, de supermarketul de lângă bloc… De absolut orice face parte din viaţa mea!

Se căsătoreşte Gina Pistol cu Smiley? Scărlătescu a spus tot! "Trebuie să iasă grozav”

Sursa: viva.ro