Descoperă care sunt previziunile astrologice pentru zodii în weekendul 13-15 septembrie, mai jos:
 
HOROSCOP. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
 
Viaţ ta amoroasă se anunţă din ce în ce mai fericită pe fiecare oră ce trece. În acest weekend, Venus se mută în sectorul tău de parteneriat şi rămâne acolo până pe 8 octombrie. Dacă eşti într-o relaţie, atunci tu şi persoana iubita vă puteţi simţi că în etapă de luna de miere sau de îndrăgostire din nou. Poţi să te uiţi cu bucurie să vezi cum omul ce te iubeşte te face să te simţi adorat(ă), apreciat(ă) şi absolut superb(ă). Dacă ieşi cu cineva la prime întâlniri, această relaţie are mari şanse să devină mai serioasă. Cineva poate chiar să pună un inel pe mâna persoanei adorate în aceste zile.
 
HOROSCOP. TAUR (21 aprilie – 21 mai)
 
Marte este încă în sectorul tău de amor şi îţi încinge lumea romantică cu energia să intensă. În acest weekend vei fi uimit de puterea pe care iubirea o are asupra ta. Nu vei fi deloc dezamăgit. Dacă eşti singur, e posibil că după acest weekend să întâlneşti pe cineva prin muncă ta sau la vreun loc vizitat care are legătură cu îmbunătăţirea sănătăţii tale. Cu Venus, coordonatorul tău, mutat în Balanţă până pe 8 octombrie, te poţi şi îndrăgosti de cineva ce îţi este angajat. Interesant!
 
HOROSCOP. GEMENI (22 mai – 21 iunie)
 
Dragostea este cu siguranţă în preajma ta în aceste zile. În afară de Luna plină, în acest weekend Venus se mută în sectorul tău romantic şi rămâne aici până pe 8 octombrie. Ai, deci, cel mai remarcabil suport ca să întâlneşti pe cineva nou şi să te îndrăgosteşti până peste cap. Această persoană poate fi extrem de atractivă fizic, graţioasă şi fermecătoare. El sau ea te poate încânta din cale afară ! Se anunţă ca persoană nu doreşte că doar să se distreze ci mai mult decât atât. Dacă eşti deja într-o relaţie, e posibil că partenerul să îţi propună să faceţi copii. Oricum, veţi fi de aceeaşi parte a subiectului.