Vezi ce spune horoscopul de weekend pentru fiecare zodie în parte: 

Berbec
Primeşti o veste bună. Un weekend cu surprize din partea familiei, vin veşti de departe. Sunteţi agitaţi şi vă lăsaţi pradă nerăbdării. Nu este un moment bun pentru decizii importante, le puteţi amâna pentru zilele următoare.

Taur
Nişte situaţii îţi vor afecta cariera şi pacea din casă. Karma personală va face diferenţa dintre cele două şi va veni cu veşti bune. Fiţi cu ochii în patru la tot ce vă înconjoară.
 

Gemeni
Weekendul 6-7 aprilie 2019 este unul norocos! Aveţi şanse în diverse domenii. Inspiraţia este la cote maxime, va simţiţi în formă şi puteţi iniţia proiecte îndrăzneţe. Familia va este alături şi veţi descoperi că cineva va ajută necondiţionat.

Rac
Pe planul sănătăţii mai aveţi de lucrat. Atenţie la cum vă gestionaţi câştigurile pe care le câştigaţi în weekend. Nu e rost să ai parte de pierderi.

Leu
Vă implicaţi prea activ în treburi care nu vă privesc, veţi activă duşmanii şi nu este chiar cea mai înţeleaptă atitudine. Riscaţi să deterioraţi vechi relaţii de prietenie şi apoi va fi greu să le recuperaţi.

Fecioară
Calmul şi cumpătarea vă caracterizează, iar acum aveţi tendinţa să oferiţi şi altora sfaturi înţelepte. Nu toţi apreciază acest lucru şi unii se vor simţi lezaţi. Horoscopul va recomandă să evitaţi să vă certaţi cu colaboratorii apropiaţi sau cu prietenii.

Balanţă
Sunteţi foarte romantici în perioada weekend-ului 5-6 aprilie. Sunteţi pozitiv în general, fapt ce vă va ajuta mult în viaţă. Dragostea pluteşte în aer pentru tine.

Citeşte şi horoscopul chinezesc pentru luna aprilie. Vezi ce ţi-au pregătit astrele

Scorpion
Ştiţi să vă artaţi dragostea faţă de animale şi sunteţi foarte pozitivi în primul weekend din luna aprilie. Nu vă mai înconjuraţi deja de multă vreme de persoane care vă atacă negativ.

Săgetător
Vă preocupă anumite studii şi cercetări, veţi alege să învăţaţi ceva nou, vă macină curiozitatea. Horoscopul lunii aprilie 2019 sugerează că este un moment bun pentru dezvoltarea personală.

Capricorn
Sunteţi cam pessimist în zilele de 5-6 aprilie, este momentul potrivit să încercaţi să aveţi mai multă încredere în forţele proprii şi veţi schimba situaţia. Nu este departe succesul, nu are sens să renunţati acum când nu mai aveţi mult până la reuşită.

Vărsător
Unii pot fi trădaţi în dragoste în weekend. Nu merită să tragi după tine persoane care nu te merită. Mergi mai departe cu capul sus.

Peşti
Cer senin şi o atmosfera calmă în weekendul 6-7 aprilie. Horoscopul vă recomandă să staţi mai mult cu familia şi copiii. Este momentul să organizaţi o masă, o petrecere sau o aniversare.

 
Sursă: a1.ro