Divorţul s-a pronunţat, iar treptat Ioana Ginghina a început să privească lucrurile cu mai mult optimism şi chiar să vorbească despre perioada de cumpănă din viaţa ei. Deşi a recunoscut că a suferit enorm, vedeta consideră că fiica lor merită să-I aibă aproape pe ambii părinţi.

Recent, Ruxi şi-a serbat ziua de naştere, a împlinit 11 ani şi a avut parte de o petrecere de vis. Alături i-au fost prietenii, dar şi ambii părinţi. A fost prima întâlnire pe care Ioana Ginghina şi Alexandru Papadopol au avut-o de la semnarea actelor de divort.

Citeşte şi: Ce mănâncă Anca Serea ca să se menţină în formă

Ioana Ginghină: “Nu mai am nicio problemă să-l văd pe Alexandru”

Într-un interviu acordat Revistei Viva, Ioana Ginghină a mărturisit că vorbeşte cu fostul soţ aproape în fiecare zi despre fiica lor şi că a acceptat uşor ideea ca el să fie prezent la petrecerea de aniversare a Ruxandrei.

Citeşte şi: Surpriză! Ce nume va purta Andreea Bălan după căsătoria cu George Burcea

„Am sărbătorit ziua Ruxandrei acasă la noi, cu familia, prieteni şi colegi de-ai ei. Au fost şi mama, sora mea cu fiica ei, cumnata şi bunicul din partea lui Alexandru. Şi Alexandru, bineînţeles. Am decorat totul frumos, cu tematica Harry Potter. Ne-am făcut tatuaje cu henna şi codiţe colorate şi am avut şi animatori.

Şi duminică am ieşit în oraş toţi trei. Noi oricum vorbim aproape zilnic. Adică nu mai am nicio problemă să-l văd pe Alexandru sau să comunic cu el. Din punctul meu de vedere, lucrurile sunt clare. El este tatăl copilului meu şi îmi doresc ca Ruxi să fi fericită”, ne-a declarat Ioana Ginghină.