Lavinia Pîrva, soţia lui Ştefan Bănică, este mama unui băieţel în vârstă de două luni de zile şi nu-şi mai încape în piele de fericire. 
 
„Sunt într-o perioadă în care am nevoie de această linişte, dar o am pentru că este una dintre cele mai frumoase perioade ale vieţii mele. Este foarte adevărat! Când ies din casă, abia aşteptă să mă întorc, pentru că acasă este o minune, este vorba despre băieţelul meu. 
 
 
El mai are foarte puţin şi împlineşte două luni. Am un mare noroc, am un copil foarte cuminţel, este chiar în regulă. M-a ajutat Dumnezeu şi am întâlnit un om extraordinar, este vorba despre doamna Lili care a venit la noi de când l-am adus pe Alexandru de la maternitate. Acum sunt relaxată în ceea ce îl priveşte pe cel mic.
 
Copilul meu este atât de sănătos pentru că eu am mâncat de toate. Eu am mâncat sănătos pentru că aşa am fost întotdeauna, am mâncat tot ce am poftit. Văd că este foarte bine, cel mic este sănătos. 
 
Eu am avut o sarcină normală, nu pot să spun că cea mai uşoară, pentru că am luat nişte kilograme. Am avut retenţie de apă, dar am rezolvat după ce am născut. Nu am stat numai în casă, am fost destul de activă, eu în perioada sarcinii am lansat două piese”,  a spus Lavinia la Kanal D. 
 
Ştefan Bănică Jr. s-a căsătorit în secret cu iubita lui, Lavinia Pîrva, iar informaţia a făcut ocolul internetului, anul trecut, la începutul toamnei. Nu au existat însă detalii despre nunta celor doi, tocmai pentru că evenimentul s-a petrecut departe de ochii curioşilor, în Bulgaria.
 
Discreţi cu viaţa lor, Ştefan Bănică jr. a anunţat că va deveni tată pentru a treia oară în cadrul concertului său de la Sala Palatului, în faţa publicului.