Artiştii au realizat o şedinţă foto inedită pentru THE CONCERT, evenimentul în care cele mai tari concerte au loc pe aceeaşi scenă!

1 1 jpg jpeg

Artiştii care vor participa la THE CONCERT, evenimentul în care cele mai tari concerte din an au loc pe aceeaşi scenă, pe 30, 31 mai şi 1 iunie, la Romexpo au realizat o şedinţă foto inedită. Conceptul vibrant al evenimentului va fi întregit de cei mai în vogă artişti din ţară şi de activări şi jocuri pline de culoare, totul într-un spaţiu transformat special pentru această ocazie.

Cei care îşi doresc să-şi facă un cadou de neuitat sau să se distreze împreună cu prietenii într-un cadru desprins parcă dintr-o lume fantastică, în nuanţe colorate, cu forme supradimensionate şi foarte multe lumini, îşi pot achiziţiona abonamente pentru cele trei zile de muzică şi entertainment de aici: https://www.iabilet.ro/bilete-the-concert-concertele-tale-preferate-pe-aceeasi-scena-48915/?utm_source=HpTopWeb.

INNA, Antonia, Irina Rimes, Carla’s Dreams, The Motans, 5GANG, Minelli, Alina Eremia, AMI, Mark Stam, Vanotek, PAX şi SICKOTOY vor asigura energia şi buna dispoziţie la începutul verii, la Romexpo, prin concerte uluitoare, pe care le pregătesc în cel mai mic detaliu.

Pentru a intra în starea evenimentului şi pentru a-l reprezenta vizual cat mai bine, artiştii au început deja pregătirile şi au realizat o şedinţă foto plină de culoare şi magie, la care s-au distrat şi s-au simţit ca-n copilărie. Aşa va fi şi THE CONCERT - locul în care cei prezenţi vor simţi gustul copilăriei, al libertăţii şi al creativităţii, la începutul verii 2020.Recente

Ce simptome da boala streptococica  Sursa imagine shutterstock 2178458807 jpg
vinuri medicinale shutterstock 459282892 jpg
clickpentrufemei jpg
mamă alergică la copil  sursa   Shutterstock jpg
planta de gradina iarna jpg
Bebelus care plange  jpg
vitamina D jpg
Filme de Craciun de evitat cand esti cu copiii  Sursa imagine shutterstock 1868925283 jpg
sampon uscat profesional xpertbeauty jpg
manichiura oja semipermanenta jpg
cadou oferit de femeie jpg
Esti friguros Afla care sunt cele mai bune alimente în sezonul rece  Sursa imagine Pixabay jpg
alimente congelate  jpg
Ce să faci și ce să nu faci înainte de programarea la medic  jpg
shutterstock 1494529091 jpg
model anul 2021  sursa   Instagram jpg
close up beautiful woman wearing necklace pearl bracelet jpg
exercitii pentru posterior shutterstock 481861576 jpg
Planifica ti vacanta de vara din timp jpg
curatenie jpg