Bolul cu ceapă în baie, element decorativ sau odorizant? O nouă tendinţă pe TikTok umple băile cu ceapă. Atenţie, nu se mănâncă!

1 73396 original jpg jpeg

Te întrebi cât de departe pot ajunge tendinţele pe reţeaua socială TikTok? S-ar putea să fii surprins de noua obsesie a celor care realizează filmuleţe: cepele de duş.

Treptat, mai mulţi utlizatori TikTok au început să vorbească în filmuleţele lor despre cepele din baie, numite cepe de duş, dintr-un motiv aparent inexplicabil. Unii se întreabau dacă sunt reale sau reprezintă doar o parte dintr-un fel de farsă pe TikTok. De multe ori, această reţea socială  lasă loc apariţiei unor tendinţe. Unele ajung să fie dăunătoare, altele distractive sau chiar utile. Una dintre aceste trenduri este şi cea despre cepele puse în baie. Acestea nu implică să mănânci ceapă la duş sau să-ţi speli corpul cu ele.

Cum a apărut trendul?

Valul de videoclipuri de pe TikTok despre cepele puse în baie au început cu unul despre o  utilizatoare care verifica baia ei iubit şi era entuziasmată de ordinea şi curăţenia găsită, dar şi de cepele aşezate pe rezervorul de toaletă.

@karalynndunton Uh oh I hope I don’t fall 😳 #toolate #checkhisbathroom #loveatfirstsight #cleaningtiktok #showeronion ♬ Steven Universe - L.Dre

După ce a fost încântată de săpunurile lui, de conţinutul dulapului cu medicamente şi de ordinea generală, observă cepele şi este foarte surprinsă. Ajunge să creadă că pot fi o gustare şi gustă din ele.

Motivul pentru care n-ar trebui să le mănânci

Tot videoclipurile de pe TikTok aduc explicaţii privind prezenţa cepelor în unele băi. Se pare că unii au boluri cu ceapă pe rezervorul de toaletă sau pe marginea căzii de baie pentru a scăpa de mirosurile neplăcute care se întâmplă să apară într-o baie slab ventilată sau lipsită de o fereastră.

Citeşte şi:

Ceapa te ajută să scapi de răceală. Trucul inedit care îţi va pune şi sângele în mişcare

Acest soi de ceapă luptă cu cancerul mamar şi cel de colon, arată studiile clinic experimentale!

Atenţie! Aceste cepe n-ar trebui să fie mâncate. Cepele absorb mirosurile şi, dacă sunt păstrate nedescojite, nu vor elibera mirosul lor specific, neplăcut. Ele captează particulele din aer, de aceea, n-ar trebui să mai foloseşti la gătit sau să mănânci cepele care au fost aşezate lângă toaletă.

@buhlynnduh #stitch with @karalynndunton i still love you girl. I’d stop eating the shower onions tho. #showeronion #funny #joke #DoritosFlatLife ♬ The Office - The Hyphenate

with @karalynndunton i still love you girl. I’d stop eating the shower onions tho.

Cepele puse în baie sunt odorizante naturale similare feliilor de lămâie sau cojilor de portocală care alungă mirosurile neplăcute din gunoi. Unii susţin că ar trebui tăiate în bucăţi înainte de a le aşeza în baie, dar este de ajuns s-o pui întreagă într-un vas de decor în băie. Este recomandat să pui alte cepe după 1-2 zile şi le arunci pe cele folosite.