Care sunt cele mai căutate servicii stomatologice în această perioadă. Albirea profesională, în top

1 zambet jpg jpeg

Odat─â cu instalarea verii, dar mai ales cu ridicarea impunerii purt─ârii m─â┼čtilor de protec┼úie pe strad─â, serviciile stomatologice sunt mai c─âutate ca niciodat─â. Care sunt cele mai cerute tratamente?

Fiecare ├«┼či dore┼čte s─â aib─â un z├ómbet alb, armonios, str─âlucitor ┼či s─ân─âtos: ÔÇ×Cei mai mul┼úi dintre pacien┼úi caut─â ├«n cabinetele stomatologice solu┼úii pentru un z├ómbet de vara ┼či de cele mai multe ori criteriile lor sunt dublate de cele medicaleÔÇč, arat─â Dr. Denisa Zaharia, medic stomatolog specializat ├«n ortodon┼úie. Iat─â care sunt cele mai c─âutate servicii, ├«n aceast─â perioad─â!

1. Aparatul dentar

├Än ultima perioad─â, exist─â o cre┼čtere de peste 20% a num─ârului celor care poart─â aparat dentar atat copii ┼či adolescen┼úi, c├ót ┼či adul┼úi, dup─â cum sesizeaz─â medicul: ÔÇ×80-90% din popula┼úie prezint─â diverse anomalii dentare, dar, din fericire, ele pot fi tratate la orice v├órst─â. Pacien┼úii au dep─â┼čit reticen┼úa de a ├«ncepe un tratament ortodontic datorit─â evolu┼úiei aparatelor dentare, dar ┼či a con┼čtientiz─ârii nevoii medicale ┼či estetice care, odat─â rezolvate, le poate schimba ├«n bine via┼úa. Tipurile de aparate dentare variaz─â de la cel metalic clasic, c─âruia i se pot aplica elemente colorate, foarte atragatoare pentru copii, la cele transparente de safir sau cele aproape invizibile, care sunt si cele mai avansate din punct de vedere tehnologic, astfel c─â fiecare pacient are o gam─â variant─â ┼či confortabil─â de alegeri ├«ntre cele recomandate de medicii stomatologiÔÇč.

2. Albirea profesional─â

stanga
dreapta
2 bst08003 resize resize jpg jpeg
3 bst07976 resize resize jpg jpeg
4 bst07783 resize resize jpg jpeg

ÔÇ×VedetaÔÇč serviciilor de estetic─â dentar─â este, dup─â opinia Dr. Denisa Zaharia, albirea profesional─â la care apeleaz─â ├«n cea mai mare pondere adolescen┼úii ┼či adul┼úii tineri impulsiona┼úi probabil de accesibilitatea procedurii, dar ┼či de arti┼čtii prefera┼úi care se promoveaz─â cu dantur─â alb─â ┼či str─âlucitoare: ÔÇ×80% dintre pacien┼úii care acceseaz─â albirea dentar─â au p├ón─â ├«n 30 ani. Albirea dentar─â este o metod─â foarte eficient─â pentru deschiderea culorii naturale a din┼úior f─âr─â a ├«ndep─ârta din suprafa┼úa smal┼úului. Nu poate modifica complet culoarea, dar prin noile tehnologii putem ob┼úine o albire cu 8-12 nuan┼úe f─âr─â afectarea smal┼úului dentar. Ca urmare a dezvolt─ârii ┼či evolu┼úiei tehnologice, fie c─â ne referim la laser sau lamp─â profesional─â de albire, acum albirea dentar─â se poate realiza ├«n cabinetul stomatologic ├«ntr-o singur─â sedin┼ú─â de aproximativ 1 or─â, f─âr─â afectarea smal┼úului, nu produce sensibilitate, iar eficien┼úa este maxim─â, rezultatul rezist├ónd ┼či p├ón─â la 2-3 ani. Medicul stomatolog este cel care, pe baza unei evalu─âri a st─ârii de s─ân─âtate dentar─â, decide dac─â este indicat─â o albire profesional─â ┼či poate conduce tratamentul c─âtre cel mai bun rezultat. 

3. Faţetele dentare

Aspectul natural, dar ┼či str─âlucitor al din┼úilor este un obiectiv pentru vara 2021 pe care ├«l au at├ót pacien┼úii, c├ót ┼či produc─âtorii de materiale stomatologice care ├«┼či propun s─â revolu┼úioneze pia┼úa produselor care ├«nfrumuse┼úeaz─â z├ómbetul oamenilor: ÔÇ×Fa┼úetele dentare, o solu┼úie utilizat─â frecvent ├«n ultimii ani, au avut o evolu┼úie tehnologic─â important─â, acum fiind posibil─â dezvoltarea ┼či producerea unor fa┼úete ceramice foarte sub┼úiri, cu grosimi de 0,1 - 0,3 mm  sau a unor fa┼úete de zirconiu. Acestea au o transluciditate crescut─â, asem─ân─âtoare smal┼úului ┼či astfel au un aspect foarte natural. Am constatat c─â pacien┼úii au ├«nceput s─â nu-┼či mai doreasc─â acele fa┼úete albe, toate cu aceea┼či form─â, care ies ├«n eviden┼ú─âÔÇč, dezv─âluie Dr. Denisa Zaharia.

2 bst08003 resize resize jpg jpeg

Surs─â foto: Shutterstock 



Recente

curatare incaltaminte   masina de spalat   shutterstock 1464836456 jpg
rochie vaporoasa jpeg
suc de sfecla jpeg
Bagaj jpg
clickpentrufemei mediamodifier PKdcZz o6bw unsplash jpg
Untitled design (21) jpg
Detoxifierea colonului cu doar 7 ingrediente naturiste jpg
carte shutterstock 759586057 jpg
carton cancer jpg
1 otet de mere jpg jpeg
parfum de dama jpg
nativia@clickpentrufemei ro jpg
p─âl─ârie jpg
filme jpg
jacuzzi shutterstock 316822874 jpg
Mascara jpg
TOP 5 situa╚Ťii ├«n care s─â por╚Ťi ├«nc─âl╚Ť─âminte din piele natural─â  Ce beneficii ├«╚Ťi poate aduce jpg
accesorii sexy shutterstock 544110349 jpg
kitunghiigel manichiura acasa  unghii singura jpg
usa   cheie   shutterstock 180557324 jpg