7 lucuri pe care nu trebuie să le depozitezi în baie

1 65938 original jpg jpeg

De multe ori ne este mult mai uşor să depozităm anumite produse şi obiecte în baie. Dar, dincolo de acest fapt, trebuie să luăm în calcul că umezeala din baie nu e un lucru bun pentru aceste produse. Şi atunci de ce să aruncăm banii pe fereastră?

Iată care sunt cele 7 lucruri pe care nu trebuie să le depozitezi în baie.

Fardurile. Una dintre reguli se referă la produsele de machiaj,care trebuie depozitate la temperatura camerei. Temperatura schimbătoare din baie,de la aburii unei băi fierbinţi,la răcoarea care se face atunci când baia nu este folosită,nu este ideală pentru farduri,rujuri sau alte produse de machiaj. Poate că e timpul să te gândeşti serios la o masă de toaletă în dormitor.

Medicamentele

Da,chiar dacă micile corpuri de mobilier se numesc cabinete pentru medicamente,pastilele şi orice alte substanţe medicamentoase,acestea nu trebuie să fie păstrate în baie,ci la tempertatura camerei. Unii medici recomandă ca medicamentele să fie păstrate chiar în frigider,şi asta pentru că acesta şi-ar putea pierde din proprietăţile terapeutice.

Electronicele care nu sunt rezistente la apă. Îţi place să asculţi muzică atunci când faci duş sau baie? Ei bine,renunţă la iPod sau la radio,acestea nu trebuie depozitate în baie. Umiditatea ridicată din baie face ca aceste produse să devină vulnerabile la stricăciuni. Alege în schimb un aparat care este special conceput pentru băi.