Bagajul de vacanţă isteţ

1 54631 original jpg jpeg

Îţi place să fii pregătită atunci când vine vorba de lucrurile de care ai nevoie în vacanţă, iar pentru aceasta ai mereu lista la îndemână. Mai uită-te odată pe ea şi compar-o cu a noastră!

Camera foto

Poate că nu este un accesoriu esenţial  pentru concediu,dar cum altfel ai putea imortaliza clipele plăcute petrecute cu cei dragi,pentru ca peste ani să le vedeţi împreună şi să vă amintiţi de acest concediu de neuitat. Nu uita să iei baterii de rezervă sau încărcătorul,pentru a nu rămâne fără ele exact în cele mai amuzante clipe.

O revistă sau o carte

Adori să stai la plajă,dar parcă timpul trece mai repede atunci când ai în faţă revista favorită sau o carte bună. Şi cum nu vrei să cauţi atunci o librărie,este mai bine să o pui în bagaj din timp.

Un costum de baie în plus

Nici nu ştii când imprevizibilul se poate întâmpla,iar costumul tău de baie să sufere un accident. Pregăteşte-te pentru astfel de momente cu un costum de baie extra. În plus,chiar e plăcut să mai schimbi costumul şi să nu-l porţi zilnic pe acelaşi ca şi cum ar fi o uniformă.

Citeşte şi:

Vacanţă la cort? De ce nu?

Pleacă în prima tabără. Ce-i de făcut?

O şapcă sau o pălărie

Pe lângă faptul că o să arăţi şic,o pălărie sau un alt accesoriu pentru cap este chiar de recomandat să ai mereu cu tine. În acest fel de protejezi de insolaţie,dar ai grijă şi ca părul tău să nu se usuce din cauza razelor solare prea puternice.

Medicamente

Poate pleci în străinătate şi vei avea o problemă în a găsi o farmacie dispusă să elibereze medicamente fără reţetă. Însă,chiar dacă mergi în ţara noastră,este bine să ai le îndemână anumite medicamente precum analgezice,pastile pentru dureri stomacale sau alte afecţiuni cu care poate te-ai mai întâlnit în vacanţă.

Şerveţele antibacterine

Cei mici vor dori mereu să guste ceva bun,iar de cele mai multe ori se vor folosi de mână pentru a se servi. De aceea este bine să ai mereu la îndemână şerveţele umede,de preferinţă antibacteriene,şi astfel nu-ţi vei mai face griji din cauza microbilor.