Ce fel de brad alegi anul acesta?

1 66424 original jpg jpeg

Tradiţional, bradul este asociat cu celebrarea Crăciunului. Toată lumea care sărbătoreşte Crăciunul ştie că acesta nu trebuie să lipsească din casă. Dar cum alegi pomul, decoraţiile, beteala, ornamentele şi luminiţele pot fi destul de diferite în fiecare an.

Iată ce fel  de brad se poartă anul acesta:1. Perfect asimetric

La fel ca orice altceva din viaţa ta,pomul de Crăciun trebuie să fie fără cusur. Găsirea unui brad perfect nu este o distracţie,ci o activitate festivă pentru tine. Este o sarcină vitală care necesită o cercetare atentă şi o precizie extremă. Fiecare ramură trebuie să fie robustă şi luxuriantă,şi să fie uniformă. Când vine vorba de decorare,fiecare ornament trebuie să se potrivească şi să fie plasat pentru a asigura un echilibru perfect. O dată ce l-ai terminat de împodobit,nu trebuie să te mai atingi de el.

2. Brad foarte colorat

La fel ca şi tine,bradul de Crăciun trebuie să se diferenţieze de alţii. Chiar dacă îţi place cel clasic,anul acesta este la modă cel colorat,cum ar fi unul roz,ţi-ar plăcea? Îl decorezi cu luminiţe şi câteva globuri,şi este gatra. Un brad de această culoare nu are nevoie de mai mult. Este superb şi plin de culoare. Oricine ar fi gelos pe el.

3. Amestecarea ornamentelor

Pomul de Crăciun trebuie să aibă de toate. Ornamentele cum sunt luminiţele,beteala,ghirlandele,toate trebuie să se găsească în brad. Acesta trebuie să fie umplut cu amintiri de la celebrarea Crăciunului trecut,ceea ce îl face un brad cu valoare sentimentală într-o estetică elegantă.

4. Brad alb+argintiu+auriu

Iarna este anotimpul preferat de ani de zile,mai ales pentru perioada sărbătorilor,şi nu te vei opri de la nimic pentru a avea parte de un Crăciun alb. Este ceva magic,iar dacă nu avem parte de zăpadă,putem alege un brăduţ alb. Combinat cu,culori clare cum este auriul şi argintiul,este plin de farmec,care surprinde perfect acest lucru.

5. Bradul tradiţional natural

Tradiţia poate fi extrem de importantă pentru tine,şi optarea pentru un brad artificial iese din discuţie. Tunderea copacilor este relaxantă,dar vei găsi adevărata bucurie în bradul natural,drumeţiile prin fermă după el,unul proaspăt,un brad adevărat din pădure. Acesta are un miros specific iernii,care se menţine,mai ales dacă nu este foarte cald în încăpere. 

Credit foto:www.summerday.roRecente

rochii elegante jpg
Regina Victoria – secvențe jpeg
menopauza jpg
Tort cu mousse de capsuni  Sursa foto shutterstock 1438016888 jpg
pierderi de memorie jpg
Ce se intampla daca mananci oua in fiecare zi  Sursa foto shutterstock 714691903 jpg
Musaca greceasca  Sursa foto shutterstock 271634957 jpg
featured image (1) (1) (1) jpg
dormitor, usa deschisa jpg
femeie zambeste jpg
cum alegi parfumul pentru partenerul tau  1068861017 jpg
Cobbler cu capsuni  sursa foto shutterstock 1762492469 jpg
Exercitii subtierea taliei  Sursa foto shutterstock 2165962403 jpg
obezitate jpg
femeie care se tunde  sursa   Shutterstock jpg
Intepatura de albine  jpg
azil de batrani png
apa termala femeie zambind jpg
Cartofi noi cu pui la cuptor  Sursa foto shutterstock 1068893642 jpg
freepik com 2 jpg