Ce greşeli poţi face când cumperi haine la reduceri sau second-hand

1 sweatshirts 428607 1280 jpg jpeg

Cunoscătorii în materie de cumpărături de haine şi accesorii vestimentare la reduceri umpărătorii ştiu ce decizii să ia pentru a face cu adevărat economie. Descoperă şi tu ce greşeli poţi evita atunci când porneşti la cumpărături de îmbrăcăminte la reducere sau la mâna a doua.

Cumpărăturile de haine dintr-un magazin second-hand pot fi la fel de interesantă şi copleşitoare ca într-un magazin de haine de brand. Există un sentiment de satisfacţie, special care vine odată cu găsirea unei piese unice sau vintage la un preţ redus, dar nu este uşor să ştii ce merită să cumperi şi ce ar trebui lăsat pe umeraşe.

Dacă obişnuieşti să mergi la cumpărături strict în weekend sau să cauţi numai haine de ocazie, ar fi bine să-ţi schimbi strategia, pentru a economisi bani cu adevărat. N-ar trebui nici să treci cu vederea articolele vestimentare care trebuie puţin adaptate. Descoperă toate tricurile împătimiţilor de chilipiruri!

Mergi atunci când este cel mai aglomerat

Dacă aproape că ţi-ai făcut un obicei din a merge la vânătoare de haine la preţ redus în zilele cele mai aglomerate, cum ar fi sâmbăta şi duminica, sigur ştii cât de obositor este. Dacă totuşi vrei să te mişti mai uşor şi să nu alegi aceleaşi produse ca alţii, mergi dimineaţa cât mai devreme, la prima oră după deschidere. Dacă ai vreme în timpul zilelor de lucru, alege ziua de marţi, prima zi de reduceri sau prima în care se introduce un lot nou.

Ocoleşti hainele cu mici defecte

Un alt sfat al celor care economisesc urmărind reducerile este acela de a se folosi de imaginaţie pentru a vedea cum va arăta o piesă vestimentară aleasă în combinaţie cu altele pe care le au deja, chiar dacă aceasta are câteva defecte minore sau chiar o dimensiune un pic mai mare. Uneori, chiar şi cu câteva retuşuri, acea haină va fi mult mai ieftină la final decât una cumpărată la preţ întreg.

Este adevărat că unele articole chiar u merită să fie cumpărate. Este vorba despre cele cu pete de dimensiuni mai mari sau foarte uzate. Verifică mânecile, pantalonii, partea din spate.

Eviţi să cauţi şi haine de zi cu zi sau din alte sezoane

Cel mai bine este să nu ai în minte numai haine de marcă, de ocazie sau din sezonul în care te afli. Cumpărătorii pricepuţi iau rareori îmbrăcăminte ale unor branduri celebre care se pot demoda, ci caută mai degrabă haine de zi cu zi, obişnuite, percum o cămaşă sau o bluză uni, o fustă neagră sau din denim, un trening, ceva ce foloseşti mai des în casă, la serviciu sau în weekend, nu neapărat la zile onomastice, evenimente sau sărbători. De asemenea, vei obţine reduceri mai mari la produsele dinafara sezonului, deci profită, după exemplul zicalei  „Fă-ţi iarna car şi vara sanie!‟. În sezonul rece se găsesc multe haine frumoase, de vară, rochii şi tricouri, la preţuri bune.

Extrapont

Evită să cumperi haine cu 1-2 numere mai mici în ideea că te vei motiva astfel să slăbeşti!



Recente

cum sa alegi bijuteriile jpg
5 lucruri pe care sa le faci dupa ce ai aflat ca esti insarcinata jpg
faza de platou in procesul de slabire jpg
Sendvisuri de biscuiti cu crema de nuca  Sursa foto shutterstock 1035678472 jpg
clickpentrufemei ro jpg
ClickPentruFemei (1) (19) jpg
Nu e ciocolata dar activeaza hormonul fericirii  Sursa foto  shutterstock 1922207963 jpg
dieta jpg
mituri despre sanatatea femeilor jpg
oua umplute jpg
Cum sa aplici parfumul  Sursa foto shutterstock 1927700651 jpg
telefonul mobil este un obiect murdar jpg
Paste cu pui si spanac  Sursa foto shutterstock 670024192 jpg
Melodia aceasta reduce anxietatea  Sursa foto shutterstock 2228634261 jpg
casa din Londra jpg
Tort cu biscuiti de cacao  Sursa foto shutterstock 274006559 jpg
Budinca apertiv  Sursa foto shutterstock 1530143996 jpg
Bautura care alunga insomnia  Sursa foto shutterstock 544190740 jpg
trifoi  jpg
Muște jpg