Cele mai frumoase rase de pisici

1 46496 original jpg jpeg

Toate felinele sunt elegante şi cochete. Dar unele exemplare pisiceşti sunt de o frumuseţe deosebită.

Pe aceeaşi temă:

5 idei preconcepute despre pisici

Ce nu ştiai despre pisici

Castrăm sau nu pisica?

Capricioasa norvegiană de pădure

Această rasă este un fel de top-model al pisicilor,înaltă şi cu părul lung. Blăniţa ei deosebită se evidenţiază în jurul gâtului,unde formează un guleraş. Păr mai lung are şi la nivelul lăbuţelor,ca nişte pantalonaşi ce-i dau personalitate. Este capricioasă ca orice pisică,aşa că trebuie să ai răbdare cu ea.

Aristocrata persană

Este frumoasă şi o ştie. Cu blăniţa ei pufoasă,cu ochii mari şi căpşorul rotund,poate câştiga detaşat titlul de Miss Pisica. Fiind atât de „preţioasă“,preferă să trăiască într-un mediu curat,în apartament. În plus,este calmă şi miaună rar. Ce mai,are maniere de prinţesă!

Pisica europeană

N-o fi ea chiar de rasă,dar o întrece în afecţiune şi isteţime chiar şi pe cea mai frumoasă pisică. Este vorba despre rasa europeană,cea mai cunoscută în lume. Şi,am putea adăuga,una dintre cele mai prietenoase...

Gălăgioasa siameză

Longilină şi graţioasă,siameza are nişte mişcări foarte elegante,dând clasă altor rase. În schimb,are un defect care nu poate fi trecut uşor cu vederea:este gălăgioasă. Mieunatul ei este inconfundabil,răguşit şi insistent.