Cele mai haioase rase de câini pitici

1 55578 original jpg jpeg

Te bate gândul să-ţi iei un câine sau copilul tău îşi doreşte unul de ziua lui? Dacă te-ai hotărât pentru un patruped de talie mică, ai nevoie de câteva detalii „tehnice“.

Pomeranian

Adorabil,cu o personalitate blândă,pome­ranianul poate deveni uneori enervant de gălăgios. Energia sa debordantă îl face să latre întruna,dar poate fi dresat,cu răbdare. Dacă îţi doreşti unul,află că se înţelege perfect cu cei mici,atâta vreme cât îl iei de pui şi cresc împreună.

Pug

Are faţa cutată,picioarele scurte şi o personalitate charismatică. Este o rasă extrem de prietenoasă şi amuzantă,deşi uneori pug-ul poate fi încăpăţânat. Ai grijă! Boticul turtit îl predispune la sforăit şi la o respiraţie şuierătoare,astfel că vei avea nevoie de dopuri pentru urechi,dacă decizi să-l ţii în cameră peste noapte.

ea5fe7a09198f4ebdf087a1a17f0b13d jpg jpeg

Schnauzer  pitic

8ed640c492dd7d2868d80cda3598701a jpg jpeg

Este mai puţin agresiv decât terrierii obişnuiţi şi,în plus,este foarte jucăuş,energic şi curios. Atât de curios,încât va lătra la fiecare trecător pe care-l vede pe fereastră. Schnauzerul pitic se bucură de prezenţa copiilor şi va fi animalul de companie perfect.

Bichon Maltez

Este varianta cea mai bună în cazul în care unul dintre membrii familiei tale suferă de alergii.  Maltezul este prietenos şi de cele mai multe ori se înţelege bine cu alţi câini şi chiar cu pisicile. Nu-l lăsa prea mult timp singur în casă,deoarece are mare nevoie de atenţie,dar fii cu băgare de seamă la felul în care-l îngrijeşti. Prea mult răsfăţ poate duce la tulburări de comportament.

9b1e5c3beff06b9411f1c19803e715b6 jpg jpeg


Recente