Cum arată maşina de familie perfectă?

1 73796 original jpg jpeg

Alegerea potrivită a maşinii de familie a devenit un leitmotiv pentru piaţa autohtonă, indiferent de segmentul din care aceasta face parte.

De altfel opţiunile s-au extins la ora actuală,iar o zonă de piaţă care până acum era destul de restrictivă din punct de vedere al spaţiului,fie că vorbim de cabină sau de portbagaj,adică segmentul B,şi-a deschis „porţile” pentru monovolume sau aşa cum mai sunt cunoscute la ora actuală drept MPV-uri (Multi Purpose Vehicle) şi pentru SUV-uri sub denumirea generică „de oraş”.

Cel mai adesea,alegerile sunt făcute în funcţie de tipul caroseriei,iar cum s-a împământenit deja la noi,volumul majoritar al vânzărilor este deţinut de sedanuri. Cu alte cuvinte,trebuie să recunoaştem că mitul Daciei 1300 mai persistă încă,cu toate că modelul a dispărut de o bună perioadă de timp.

Urmarea este că oferta de sedanuri este cea mai dezvoltată,preţurile începând de la aproximativ 7.000 de euro,cum ar fi în cazul unui Logan nou. SH-urile pot începe şi mai jos,în funcţie de valoarea de revânzare a fiecărui model în parte.