Cum desfunzi țevile rapid, fără să folosești soluții chimice

Problema țevilor înfundate parcă apare în cele mai nepotrivite momente, când nu ai la îndemână soluția potrivită pentru a o rezolva. Această metodă, însă, conține ingrediente pe care s-ar putea să le ai deja în casă! 

image

Desfundarea țevilor din locuință poate fi posibilă și fără folosirea soluțiilor din comerț, ci doar cu ajutorul soluțiilor ecologice și blânde, care elimină resturile de grăsime, ulei, păr și reziduurile din produsele personale. 

Citește și acest articol: Lucruri pe care le poți curăța cu sare. Acționează eficient, la fel ca un produs scump din comerț 

Un ingredient care te va ajută să scapi de această problemă este peroxidul de hidrogen, cunoscut și sub denumirea de apă oxigenată, un produs natural pe care îl găsești în magazine și farmacii. Este, de asemenea, prietenos cu mediul, astfel încât nu introduce substanțe chimice în instalațiile sanitare și nu poluează. 

Folosește-l la desfundarea chiuvetelor și căzilor! 

Motivul pentru care „House Digest” recomandă apa oxigenată la desfundarea chiuvetelor și căzilor este că agenții săi de curățare dizolvă acumulările lipicioase din țevi, provocate adesea de ulei, păr și reziduuri de săpun. Bonus, apa oxigenată are capacitatea de ucide bacteriile, ceea ce reduce mirosul neplăcut, lăsând țevile curate. În plus, este și foarte ușor de folosit! 

Vezi și acest articol: Țevi înfundate? Ce nu ai voie să arunci în chiuvete 

Cum utilizezi apa oxigenată la desfundarea țevilor 

Pentru a extrage reziduurile din țevi, folosește o pompă, apoi cu un șarpe de canalizare, flexibil și spiralat, sparge și scoate resturile. Ulterior, toarnă 1 cană cu bicarbonat de sodiu în canalul de scurgere și lasă să acționeze 10 minute. În acest fel, bicarbonatul va activa apa oxigenată. Apoi, toarnă ușor 1 cană cu apă oxigenată în țeavă și lasă să acționeze 6-8 ore sau peste noapte. Cu cât stă mai mult, cu atât va îndepărta mai bine reziduurile! A doua zi, clătește scurgerea cu apă fierbinte, iar dacă este cazul, repetă procedura! 

Sursă foto: Shutterstock  Recente

produse machiaj ruj mascara fond de ten jpg
geamuri jpg
gătit online foto  Shutterstock jpg
retinol crema hidratanta de fata (1) jpg
166d3894 a416 cdfa 44c9 b913f555bdf1 jpg
ok baie amenajata cu cada jpg
ten frumos foto  Shutterstock jpg
cremă de plajă foto  Shutterstock jpg
Prajitura cu zmeura, caramel si migdale Sursa foto shutterstock 222868774 jpg
Aurul verde contine colagen si previne caderea parului Sursa foto shutterstock 156425315 jpg
Ghid de calatorie cu copiii Sursa foto shutterstock 622990619 jpg
Painici cu usturoi Sursa foto shutterstock 85029145 jpg
carente jpg
Alimente inghetate jpg
clickpentrufemei (1) jpg
Tarta de vara Sursa foto shutterstock 2021914094 jpg
stres jpg
constipație jpg
Alimentele ultraprocesate jpg
Floarea de hartie este si remediu naturist Sursa foto Pixabay jpg